dobrý den, můžete mi poradit jak spustit hru.. stáhla jsem si hru ve formátu iso.. známí mi radili spustit přes deamon nebo alcohol.. zkoušela jsem v deamonu dát Virtuální Cd-DVD a pak připojit obraz.. a pak se nic nedělo .. prosííím..děkuju
myslim, ze jde o to, ze to je "cista" kopie originalni hry, ktera po spusteni pozna, ze neni legalni kopii. Pak sama sobe zabrani ve spusteni. Jinak vse delate spravne.
K těmto ISO souborům bývá připojen ještě nějaký soubor, např. s příponou .nfo, ve kterém je popsáno, jak ISO image zprovoznit. Pokud jde o hru, tak ta se musí nejdříve nainstalovat.
já používám program buď MagicISO nebo PowerISO, otevřu ten soubor v jednom z těch programů a dám extrahovat vše(rozbalit) a ukážu mu cestu kam a je to.Pak si to buď vypálím a nebo si to zpustím přímo z disku-tak to bude pro tebe asi nejjednoduší.možná
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.