Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno, potřebovala bych poradit. Koupila jsem si nový netbook s operačním systémem Windows 7 starter a vždy při vypínání mi tam naskočí instalace aktualizací. Problém je, že i když to nechám běžet celou noc, ráno jich je nainstalovaných pouze 23 ze 113. Musím tedy netbook natvrdo vypnout a to mu jistě nedělá dobře. Navíc teď, když jsem ho ráno zapla, je strašně pomalý. Přitom jsem do něj od včerejška nic neinstalovala. Může to být tím, že jsem nenechala doběhnout ty aktualizace?
Děkuji moc za radu
Ty aktualizace jsou jakési dodatky Windows, převážně bezpečnostní. Za dobu existence widows se jichnahromadilo hodně. Je dobré je mít nainstalované. Tím ,že vypnete PC násilně instalaci přerušíte a při příštím zapnutí začíná všechno znova. Ve vlastním zájmu je nechte jednou nainstalovat skutečně všechny. Pak už se Vám budou instalovat jen občasně, když si Mikrosoft vymyslí novou. Že je PC pomalý zaviněno nedokončenou aktualizací být může.
Ve Windows Update změnit nastavení na stahování důležitých aktualizací, bez volitelných se obejdete. Zároveň nepovolit stahování 7"dalších aktualizacích Microsoftu", to jen přidělává problémy. Ale stejně po roce používání W7 je i těch důležitých ke dnešku 119. A ty se vám prostě stahnout musí. Asi by to chtělo se někde připojit přes kabel, přes wifi to trvá neskutečně dlouho - přes LAN od O2 to trvá asi hodinu.
doplněno 03.08.13 11:39:Kde se vzala ta 7 před " ... Microsoftu" nevím, asi třesoucí se paznechty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.