Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win8 zpět na Win7

Od: zanek* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, děcka mě chtěli zřejmě udělat radost a win7 mě zrušili a mám tam win8 který se mě moc nezamlouvá *ee*

programy a vše tam naštěstí zůstalo tak bych se chtěl zeptat jestli by to nešlo nějak vrátit zpět abych to nemusel znovu přeinstalovat dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

3x

Máš instalační DVD? Jestli ne, tak si ho odněkud stáhni a vypal. Pak si někam (DVD, ext. disk...) zazálohuj data, o která nechceš přijít (ne programy, ty se stejně budou muset přeinstalovat), nabootuj z instalačního DVD a nainstaluj W7. Během instalace zvol zformátování disku, aby na něm nic nazůstalo a nebyl tam pak bordel (směs tří OS). Po nainstalování nakopíruj zpět svá data a nainstaluj potřebné programy.

ria*
hodnocení

2x

Dejte win 8 šanci, je to úplně to samé, jen místo startu je ten divnej "metro" design.. ale funguje to docela intuitivně, taky jsem chtěla zpět win 7, ale než jsem se dokopala k přeinstalaci, na win 8 jsem si zvykla. :)..

scruffy*
hodnocení

2x

Z Win8 na Win7, stejně tak např. z Win7 na XP downgrade jako takový nejde udělat. Jediná cesta je přeinstalovat operační systém.

honzav88*
hodnocení

1x

Já vím, že to není odpověd na vaši otázku, ale já bych z win 8 neodcházel. Jsou prakticky totožný a start se dá doplnit aplikací...

stahuj.centrum.cz/...

souhlasím s honzav88. Win 7 mají totálně vykradeného průzkumníka proti XP, Win 8 mají bohaté a přívětivé funkce v průzkumníku, jen nainstalovat klasický start z odkazu od Honzy a dlaždice ani neuvidíte (pokud je nebudete záměrně hledat)

doplněno 03.08.13 23:14:

co mi chybí? všechno co měly XP v horní liště - kopírovat, přesunout, odstranit, vlastnosti ... ve Win 8 je práce s tříděním a správou souborů hračka. Ve Win 7 viz zive.cz/.... Pokud lze horní lišta ve Win 7 upravit - doplnit, tak se omlouvám

praivo*

A co ti v Průzkumníku W7 chybí?

doplněno 06.08.13 22:16:

Kopírovat - Ctrl + C
Vyjmout - Ctrl + X
Vložit - Ctrl + V
Odstranit - Delete
Vlastnosti - Alt + Enter

Nechápu, jak se někomu může zdát rychlejší hledat na obrazovce tlačítko, než zmáčknou 2 klávesy...

doplněno 06.08.13 22:19:

Teď jsem se díval na průzkumníka Win8 a kromě výše uvedeného tam nic moc jiného není, ale liště zabírá spoustu místa. Nevím, jak ty, ale já mám u těchto programů rád rozhraní jednoduché a bez zbytečných tlačítek. V Linuxu používám Dolphin, který je v tomto ohledu osekaný ještě víc, a vůbec nic mi na něm nechybí.

jh11
hodnocení

0x

Zde je více návodů podle toho jak byl proveden win7 upgrade

extrawindows.cnews.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]