Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím který si vybrat

Od: neo4440 odpovědí: 2 změna:

alza.cz/... vs alza.cz/....Který je podle z váš lepší.Moje představy jsou gaming,uprava fotek,filmy.Myslím si že je Lepší Z500 hlavně grafikou.Ale to rozlišení displeje nevím nevím.Je lepší matný nebo lesklý displej.Který by jste mi doporučili.*ee*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Osobně bych doporučil tento: alza.cz/... Je tam i SSD, které je opomíjeno, ale pro rychlý běh systému je důležité a je velkým přínosem. Dále tam jsou dva 4GB moduly ram. U druhého NTB je jen jeden 8GB.(pomalejší). Dále je tam standartní rozlišení. Je sice menší, ale STANDARTNÍ. Já mám u počítače 1600x900, a některé hry to prostě nechápou. jediné so bych vytknul je méně USB portů.

Win 8 je lepší, ale jen pokud si doinstaluješ nabídku start. Pak je to stejné jako win 7, ale k tomu máš hodně miniaplikací.

praivo*
hodnocení

0x

První. Vyšší rozlišení displeje, ten je také lesklý (lepší pro sledování filmů, jen se s ním špatně pracuje na slunci). Také má 2 porty USB 3.0. Sice má slabší grafiku, ale pokud na tom nechceš hrát, nemuselo by to vadit (já mám slabou integrovanou Intel GMA 965 a na běžnou práci bohatě stačí), a 8GB SSD nemá význam, nic se na něj nevejde (možná ani sám OS - nevím, jak W8, ale Vista a 7 mají hodně přes 10 GB), nevím, k čemu tam je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]