Nejste přihlášen/a.
alza.cz/... vs alza.cz/....Který je podle z váš lepší.Moje představy jsou gaming,uprava fotek,filmy.Myslím si že je Lepší Z500 hlavně grafikou.Ale to rozlišení displeje nevím nevím.Je lepší matný nebo lesklý displej.Který by jste mi doporučili.
Osobně bych doporučil tento: alza.cz/... Je tam i SSD, které je opomíjeno, ale pro rychlý běh systému je důležité a je velkým přínosem. Dále tam jsou dva 4GB moduly ram. U druhého NTB je jen jeden 8GB.(pomalejší). Dále je tam standartní rozlišení. Je sice menší, ale STANDARTNÍ. Já mám u počítače 1600x900, a některé hry to prostě nechápou. jediné so bych vytknul je méně USB portů.
Win 8 je lepší, ale jen pokud si doinstaluješ nabídku start. Pak je to stejné jako win 7, ale k tomu máš hodně miniaplikací.
První. Vyšší rozlišení displeje, ten je také lesklý (lepší pro sledování filmů, jen se s ním špatně pracuje na slunci). Také má 2 porty USB 3.0. Sice má slabší grafiku, ale pokud na tom nechceš hrát, nemuselo by to vadit (já mám slabou integrovanou Intel GMA 965 a na běžnou práci bohatě stačí), a 8GB SSD nemá význam, nic se na něj nevejde (možná ani sám OS - nevím, jak W8, ale Vista a 7 mají hodně přes 10 GB), nevím, k čemu tam je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.