Nejste přihlášen/a.
Mám asus x5dc a webová kamera USB 2.0 UVC VGA WebCam mi ukazuje obrácený obraz hlavně na skypu,jak ho prosím otočit do správné polohy,jde to vůbec,děkuji.
ve vlastnostech kamery by měla být šipka na otáčení obrazu po 90 stupních
přesně neporadím skype od určité doby nepoužívám
Zdravim, můžu se zeptat, proč nepoužíváte ten skype? Špatné zkušenosti? Jaký důvod? Chci se poučit, jestli ale nechcete rozvádět, tak můj dotaz ignorujte. Zdravím vás. Jájina
Skype je uzavřený systém, který koupil Microsoft známý svými nedokumentovatelnými funkcemi operačního systému.
Což je sice dobré, ale pro uživatele zdrcující.
Mám prostě radši otevřené systémy open source v nichž je vetřelec dohledatelnější.
Mikrotech to je tedy výhra. Jejich stránky nestojí za nic, na odpověď prý mají 30 dnů, ceny uvádějí bez dph. Prostě na nic. Jen ceny jsou nižší. Odorik má všechno co Mikrotech nemá a navíc spoustu dalších služeb.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.