Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s preinstalaci visty

Od: pslava odpovědí: 11 změna:

Zdravim, mam takovy problem, jiz nekolikrat jsem preinstalovaval svuj notebook pomoci dvd, ktere jsem dostal k noteboku asus F3KA. Pokazde se mi zobrazila tabulka na vyber jazyka a po instalaci tabulka pro vyber jmena pc, hesla atp. Tentokrat se mi zobrazi pouze na zacatku tabulka v anglictine pro vyber rozdeleni disku na 1,nebo2 casti. jinak nic...a visty se automaticky nainstaluji v ang. jmeno se automat. nastavi admin. i presto ze na dvd je napsano V3.0/ EN,CZ,GK,SK,RM, a drive to slo..

Proc nenabyha pruvodce instalace a jak tuto tabulku spustit? diky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radik*
hodnocení

0x

visty... "řekněte LOL"

To máš od kámošů ze třídy, nebo nějaká osobní zkušenost, osle?

Jinak pro tazatele. Vistu jsem přeinstalovával na jiný disk jednou a bez problémů. Byl předtím disk naformátován?

radik*

Tak to sorry, máš sto bodů*smich*

jh11
hodnocení

0x

Visty se ale opravdu, ale opravdu nevyvedly,

kdyby byla možnost instalace win7,

tak je to wo něčem jiném.

Používáš stále stejné CD?

U Asusu snad byly dvě?

Spouští se stejný soubor?

Zachováváš stejný postup?

Nebylo dříve jinak nastaveno bootování?

Nejdříve z CD a potom z disku?

Postup by měl být uveden v návodu k notebooku, ten se čte až poslední. Jistě,

nebo na CD soubor install.txt nebo podobný txt

Tuhle módní urban legend o tom, že se visty nepovedly slýchávám a čítávám často ale za pět let jnikdo z jejich odpůrců nepřinesl relevantní důvody, proč tomu tak je, že je vista špatná. Ale myslím, že to bude tím, že když visty začaly, tak to byl komplet nový systém se samozřejmě vyššímy nároky na HW, než XP které běžely na kdejaké plečce. A samozřejmě taky chtěly vychytat, po SP2 není problém. Tak vo tom ta legenda je. A vista je pionýr sedmiček. Myslím si, že naprostá většina těch, kteří ji zatracují by nepoznala rodíl mezi vistou a 7, pokud by se jim nechal zapnout PC se stejným grafickým rozhraním.

Není to tak, že jí hájím protože ji mám. Nemám problém přejít na 7, ale proč, když nevidím rozdíl (7 mám na jiném PC). Nutno ale uznat, že nehraju hry a nestavím v CADu, ale internet, pouštění filmů, gimp a pinnacle jede úplně stejně jako na 7. Tož tak.

doplněno 02.08.13 07:06:

JInak polemizovat na tím, jestli visty, 7 nebo 8 nebo 24 a půl je stejné, jako když se děti na pískovišti dohadují, se kterým kyblíčkem se dělají lepší bábovičky. Linuxáci musejí mít z toho prču...

jh11

Samozřejmě laik rozdíl nevidí, ale odborníci žasnou.

I když laik na první pohled pozná rozdíl v rychlosti

itbiz.cz/...

jh11

Historie se opakuje

Win milenium

Win wista

Win 8

byznysplac.cz/...

pslava

Zdravím, tak nakonec se povedlo. Musel sem přeinstalovat přes F9 a to šlo v pohodě i bez DVD, ani sem nevěděl že to takhle jde. V manualu je napsáno " vložit DVD a při startu spustit boot pomoci F2, ovšem to z nějakých neznámých důvodů najednou nejde v češtině. Takže to vypadá, že instalace je jak na DVD, které má 3,7GB tak i na disku. Ano k notebooku je ještě CD s drivery. Ohledně Windows Vista, nechápu co všichni máte, já sem spokojený a nikdy nebyl problém.

jh11

Já to říkám pořád

manuál přichází na řadu až jako poslední *placni*

pslava

Tak to pr...o F9 v manualu nic není, to sem si našel na netu ... je tam jen jen o F2 a to píšu že mi nešlo.. :DDD))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]