Nejste přihlášen/a.
Můj starý ntb pomalu odchází do věčných lovišť a tak budu potřebovat náhradu. Na jednu stranu by mi vyhovoval tablet, jenže ten asi nenahradí ntb ve všech směrech - jde mi o to že převážně jen internetuju ale potřebuju mít i klasické složky s dokumenty různých formátů (i méně běžných).
Asi ideálni by byl takový 10" netbook ale jak koukam tak už se nevyrábí. Cena současných ntb je pro mě poměrně vysoká (s ohledem na využití) ale tablet zas nezastane potřebné funkce. Nebo je nějaký tablet který by byl na stejném principu jako počítače jen s odlišnym OS? Spiš je to jen o aplikacich že?
asi má otázka zní hloupě ale nemám s tablety zkušenosti..
Tady máš 11,6"notebook, to by pro tebe mělo být akorát.
Všechny tablety pracují na stejném principu jako počítače, jen používají jiný způsob ovládání a jiné operační systémy (= jiné programy).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.