Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý internet - asi vir

Od: puntinka odpovědí: 2 změna:

DD, potřebovala bych poradit s pomalým internetem, připojení máme od O2, předminulý týden dcera chtěla stáhnout hru, do firefoxu se mi stáhl Allin1Convertor_8h a internet přestal fungovat, seká se i video při přehrávání zpráv, vše se hrozně dlouho načítá, seká se i rádio. All In1 jsem odinstalovala, ale moc to nepomohlo, poté na radu naistalovala eset prý je dobrý, něco našel a teď mi to hlási při startu systémovou chybu, můžete mi prosím někdo poradit co dělat abysme fugovali zas normálně?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtisekitrm*
hodnocení

0x

pokud je to systém od MS XP a vyší zkusit obnovit systém do času přd instalací zmíněného "Allin1..."

pokud je to po strartu můžete také vyzkoušet kontrolu disku po restartu (místní disk - vlastnosti - nástroje - kontrola chyb)

jinak asi i antivirový sken po spuštění systému by byl taky dobrý tp vím že umí avast! jinak u esetu si nejsem jistý

fribble*
hodnocení

0x

Hlavně začněte tím, že ve firefoxu zakážete automatické aktualizace, ať se to celé neopakuje a pak teprve obnova k datu, kdy bylo vše ok. Až to bude v poř., zas aktualizace povolte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]