Nejste přihlášen/a.
DD, potřebovala bych poradit s pomalým internetem, připojení máme od O2, předminulý týden dcera chtěla stáhnout hru, do firefoxu se mi stáhl Allin1Convertor_8h a internet přestal fungovat, seká se i video při přehrávání zpráv, vše se hrozně dlouho načítá, seká se i rádio. All In1 jsem odinstalovala, ale moc to nepomohlo, poté na radu naistalovala eset prý je dobrý, něco našel a teď mi to hlási při startu systémovou chybu, můžete mi prosím někdo poradit co dělat abysme fugovali zas normálně?
pokud je to systém od MS XP a vyší zkusit obnovit systém do času přd instalací zmíněného "Allin1..."
pokud je to po strartu můžete také vyzkoušet kontrolu disku po restartu (místní disk - vlastnosti - nástroje - kontrola chyb)
jinak asi i antivirový sken po spuštění systému by byl taky dobrý tp vím že umí avast! jinak u esetu si nejsem jistý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.