Nejste přihlášen/a.
Ahoj ![]()
Jelikož už jste mi několikrát moc pomohli, zeptám se znovu ![]()
Nově jsem nainstaloval Ubuntu, po dlouhé době, stáhl minecraft, a chtěl si s bráchou postavit Enterprise ze Star treku.
Problém: Zapnu minecraft, přihlásím se... ok - Dole je ta lišta, ve které máte věci (bloky, jídlo, nástroje..), jenže nejdou přepínat těma klávesama nad písmenama (1-9 nebo taky ě,š,č,ř...). Když držím Shift, tak fungujou, když zapnu jen CAPS tak ne. Nastavoval jsem spoustu věcí, měnil rozložení, jazyk..
Nemáte nějaké řešení? ![]()
Nevím, kam přesně to zařadit..
To není kvůli Capslocku! V ubuntu je volba nastavení, která místo Capslocku drží virtuálně Shift..
A jak jsem psal, přepínaní jazyků jsem už dávno zkusil ![]()
Přístě si prosím nech ty tři tečky na nějakou žárlivou přítelkyni ![]()
To první jsi ale napsal až teď... A kterou volbu jsi použil? Mně funguje jen "Caps Lock přepne Shift, takže budou dotčeny všechy klávesy". A co se týče přepínání jazyků, v jiném rozložení (předpokládám US) jsi taky zapnul CapsLock?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.