Nejste přihlášen/a.
MÁM PŘEINSTALOVANÉ WINDOUS95XP NEVÍM JAK NAISTALOVAT ZNOVU MICROSOFTOFICE WORD ATD NEŽ SE TO MUSEL ZNOVU NAISTALOVAT WINDOUS PROTOŽE SPADLY TAK JSEM TU SADU OD MICROSOFTU MĚL ZKOUŠEL JSEM TO STAHOVAT ALE BEZ LICENCE TO NEJDE PORADTE JAK TO OBNOVIT POPŘÍPADE KDE SETO DÁ STAHNOUT LEGÁLNĚ ZDARMA
mám přeinstalované windous95xp nevím jak naistalovat znovu microsoftofice word atd než se to musel znovu naistalovat windous protože spadly tak jsem tu sadu od microsoftu měl zkoušel jsem to stahovat ale bez licence to nejde poradte jak to obnovit popřípade kde seto dá stahnout legálně zdarma
Dobrý den, produkty Microsoftu patrně nikde zdarma a zároveň legálně nebudou. Zkuste si instalovat program viz odkaz. To je bezplatná alternativa a umí v podstatě to samé jako MS Office. Zdravím!
Tak WINDOUS95XP opravdu neznám, legálně lze stáhnout zdarma OEM verzi Windows i instalaci MSOffice, ale musíte mít aktivační klíč, který zdarma není a bez něhož Vám SW nebude fungovat. Takže s Vámi souhlasím v tom, že bez licence to nejde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.