Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windous95xp

Od: kvaska55* odpovědí: 6 změna:

MÁM PŘEINSTALOVANÉ WINDOUS95XP NEVÍM JAK NAISTALOVAT ZNOVU MICROSOFTOFICE WORD ATD NEŽ SE TO MUSEL ZNOVU NAISTALOVAT WINDOUS PROTOŽE SPADLY TAK JSEM TU SADU OD MICROSOFTU MĚL ZKOUŠEL JSEM TO STAHOVAT ALE BEZ LICENCE TO NEJDE PORADTE JAK TO OBNOVIT POPŘÍPADE KDE SETO DÁ STAHNOUT LEGÁLNĚ ZDARMA

mám přeinstalované windous95xp nevím jak naistalovat znovu microsoftofice word atd než se to musel znovu naistalovat windous protože spadly tak jsem tu sadu od microsoftu měl zkoušel jsem to stahovat ale bez licence to nejde poradte jak to obnovit popřípade kde seto dá stahnout legálně zdarma

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, produkty Microsoftu patrně nikde zdarma a zároveň legálně nebudou. Zkuste si instalovat program viz odkaz. To je bezplatná alternativa a umí v podstatě to samé jako MS Office. Zdravím!

slunecnice.cz/...

shlaighter*
hodnocení

0x

No, nebylo by od věci si ujasnit, co je to vlastně za systém. Ty mraky chyb je čtou taky "příjemně".

Windous95XP, neumíš číst?*smich*

doplněno 31.07.13 20:41:

Jinak pro tazatele. Stáhnout legálně zdarma Office je podobné, jako natankovat legálně zdarma benzín.

hop®
hodnocení

0x

Tak WINDOUS95XP opravdu neznám, legálně lze stáhnout zdarma OEM verzi Windows i instalaci MSOffice, ale musíte mít aktivační klíč, který zdarma není a bez něhož Vám SW nebude fungovat. Takže s Vámi souhlasím v tom, že bez licence to nejde...

praivo*
hodnocení

0x

Že by Office 95 na Win XP?

Nebo Win95 s Office XP :P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]