Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám menší problém ohledně přidání gifů.
Mám problém je tam dát... na tu stránku. Jako to maj např. tady: czgif.blogspot.cz/... Maj to prostě vložený v článku.
A já tam u mě jsem nenašel ani HTML. Takže nevím jak to tam takhle vložit.
Stránky jsem si vytvořil přes www.netstranky.cz
Viz dole obrázek.
Děkuji.
Přidám svůj problém s blogspotem, alespoň nemusím zakládat nové téma. Mám uloženo celkem 20 statických obrázku s průhledným pozadím (.gif), ale když to dám na stránku s hnědým pozadím, tak by mne zajímalo, co dělám špatně? Díky?
Konkrétně se jedná o obrázky s hodnocením:
doplněno 31.07.13 17:55:U modrého hodnocení jsem v HTML odebral odkaz, který se tam při vložení obrázku automaticky vloží, u červeného jsem jej ponechal. Adresa odkazu "a href"je stejná jako adresa obrázku "img src". Bohužel nevím proč, tak není průhledný, nevíte co s tím? Jediné co mne napadá je dát bílé pozadí, aby se to ztratilo. Díky.
doplněno 31.07.13 18:49:to drozd: jsou to statické gify s průhledným pozadím
doplněno 31.07.13 18:52:Zde dole na stránce tipnatrip.blogspot.cz/...
doplněno 01.08.13 19:58: drozd: áha, takže pokud to dám pryč, mělo by to být OK, chápu-li dobře? Díky a dávám bod.
drozd: až na to bude čas, tak to tam smáznu, u těch obrázků to nějak vymyslím jinak, děkuju.
Nikde nevidím žádný gif ani hodnocení?
Je tam jen skrytý gif tužky pro editaci komentářů, napravo png u návštěvnosti a v tipnatrip.blogspot.cz/... dvě obarvená slova.
Aha, tak ve chvíli, kdy jsem to měl otevřené, tam tenhle článek vůbec nebyl. Nejnovějším byly hrady zámky s videem.
Každopádně bílá plocha tam je kvůli css pravidlu .post-body img {background: #fff;}, což všem obrázkům nastaví bílé pozadí. Respektive je to tam kvůli tomu, aby to spolu s padding: 8px vytvořilo bílý rámeček kolem fotek.
doplněno 01.08.13 20:08:Když to pravidlo smažete, budou tyhle gify průhledné, ale zmizí vám bílé rámečky kolem všech fotek.
Nevím, co všechno můžete upravovat a měnit, ale možná by se dalo fotky (ty, které rámeček mít mají) více specifikovat, aby to fungovalo jen na ně. Nebo (horší varianta) těmto průhledným přidat nové pravidlo, které bude to předchozí rušit (tj bude uvedeno později nebo bude obsahovat ID nebo bude mít o jeden stupeň zanoření víc nebo bude inline).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.