Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolný restart PC po cca 45 minutách

Od: davidoff* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

další problém který se projevil na mém PC - zhruba po 45 minutách práce se sám restartuje. Přísun vzduchu pro chlazení má dobrý, tak nevim...? Neporadí někdo?

Díky D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A při jaké činnosti se restarutuje? Ta doba je přibližně pořád stejná?

jirkahorak*
hodnocení

0x
A zkoušel jsi se mrknout třeba na teploty?píšeš přísun vzduchu má dobrý ale mrkl bych se na ty teploty třeba hned po tom restartu ať to můžem vyloučit
davidoff*
Koukal jsem na ty teploty a píše mi následující - CPU 42°C a M/B 31°C. Před chvílí jsem stahoval ovladač ke grafické kartě a během stahování 3x úplně zhasla obrazovka, ale k restartu nedošlo. Kupodivu jsem grafiku zprovoznil. Ale z ostatních přízpěvků na téma "Nežádoucí restart" mám strach ze špatného zdroje...? Zatím to opravdu vypadá, že se sám restartuje jen když má víc práce...
jirkahorak*
jaký mš ten zdro?vyzkoušej ty nové ovladače(jestli ti to tvůj počítač umožní)a zkoušel jsi už opravnou instalaci windowsu?Při některém z těch restartů, nezkočila ti někdy modrá obrazovka tzv.SMRTI?
davidoff*

Opravnou instalaci Windowsů jsem nezkoušel... Ani při jednom restartu modrá obrazovka nebyla. Jak bych měl "vyzkoušet" ty nové ovladače? Ten který jsem stáhnul pro grafiku funguje. Asi přesně nevím co myslíš. Nemohl bys mi to popsat konkrétněji?

Díky D

jirkahorak*
myslel jsem že se ti ten aktualizovaný ovladač nepodařilo stáhnout, teď bych zkusil tu opravnou instalaci a pak bych šel po tom zdroji-ještě jsi nenapsal co je to za zdroj,jestli není náhodou slabý

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]