Ahoj, prosím nevíte někdo kde bych ve windows xp sp2 našel uložené bezdrátové sítě co mam nastavené? Používám toho běžného managera wifin co v xp je. Potřebuji si zazálohovat pár wifin z noťase. Předem dík P.S. zkouším to hledat docela dlouho a buď se blbě ptám a nebo to fakt nikdo neví?
No to je právě asi to jediný co jsem našel, ještě to vyzkoušim,ale to neni to co hledám, tohle by byla náhrada za ten windowsackej manager,ale to nechci, jen ho chci zazálohovat
Teď mě ještě napadá, jestli jsem to špatně nepochopil - nemyslel jsi to tak, že nastavení už uložená máš, jen chceš zjistit kde?
lukyn1811*
Jestli to tak je(asi jo ), tak bych nechal vyhledat všechny soubory obsahující název některého z připojení. Přípona bude nejspíš xml a umístění bych tipoval na windows nebo dokumenty(i když nejlepší asi bude projet všechny soubory na celém disku). Trochu pracné, ale snad to pomůže.
Přesně jak píšu:mam nastaveno několik wifin v tom windowsackym manageru bezdratových sítí (bezdratová síť/seznam sítí...) samo nastaveno komplet že mi stačí přijít na místo a zvolit si tu síť. To co mi píšeš ty tak je nastavení víceméně tcp ip a to neni to co hledám, já potřebuji najít kde jsou uložené informace o wifi sítích (uloženo ssid, wep/wpa...) a někam si to zazálohovat, abych když přeinstaluji noťas nemusel na každém místě znovu nastavovat síť (mimo tcp/ip páč to řešim tim netsetman). Ten tvuj první odkaz je nadějný ale to je náhrada za ten windowsackej, nechci ho nahradit, jen zazálohovat nastavení. Už si rozumíme?
lukyn1811*
Rozumíme - nic jsem nikde nenašel, tak jsem aspoň vytvořil takový provizorní skript: Const funkce ="Nacist"Ulozit / Nacist Dim profily Dim x Dim wshs Dim prikaz profily = Array("Profil1","Profil2","Profil3") Set wshs = WScript.CreateObject("WScript.Shell") For x = LBound(profily) To UBound(profily) Select Case UCase(funkce) Case"ULOZIT": prikaz ="netsh wlan export profile name="""+ profily(x) +"""folder=""blabla""" Case"NACIST": prikaz ="netsh wlan add profile name=""blabla"+ profily(x) +".xml""" End Select wshs.Run prikaz Next Do pole profily si ulož názvy profilů a místo blabla zadej složku pro zálohu. Pak už stačí jen určit v konstantě funkce jestli chceš importovat/exportovat. Wifi nemám, takže jsem ho nemohl vyzkoušet. Ale snad by to mělo fungovat.
lukyn1811*
No jo, zase ti smajlíci - místo nich tam má být ). A v prvním řádku před Ulozit / nacist měl být apostrof - je to komentář.
No já jsem si tam teď nahrál aplikaci inteláckou páč ta exporty má a je přímo k tý wifi kartě. Sakraaaaa netsh mě v tu chvíli nenapadlo, ještě na to kouknu dík za snahu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.