Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosím nevíte někdo kde bych ve windows xp sp2 našel uložené bezdrátové sítě co mam nastavené? Používám toho běžného managera wifin co v xp je. Potřebuji si zazálohovat pár wifin z noťase.
Předem dík
P.S. zkouším to hledat docela dlouho a buď se blbě ptám a nebo to fakt nikdo neví?
prosím nevíte někdo kde bych ve windows xp sp2 našel uložené bezdrátové sítě co mam nastavené? Používám toho běžného managera wifin co v xp je. Potřebuji si zazálohovat pár wifin z noťase.
Předem dík
P.S. zkouším to hledat docela dlouho a buď se blbě ptám a nebo to fakt nikdo neví?
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
lukyn1811*
0x
Zkus kouknout sem: programurl.com/... Ale zkušenosti s tím nemám - však ty už si poradíš.
lukyn1811*
0x
Teď mě ještě napadá, jestli jsem to špatně nepochopil - nemyslel jsi to tak, že nastavení už uložená máš, jen chceš zjistit kde?
lukyn1811*
Jestli to tak je(asi jo
), tak bych nechal vyhledat všechny soubory obsahující název některého z připojení. Přípona bude nejspíš xml a umístění bych tipoval na windows nebo dokumenty(i když nejlepší asi bude projet všechny soubory na celém disku). Trochu pracné, ale snad to pomůže.
Přesně jak píšu:mam nastaveno několik wifin v tom windowsackym manageru bezdratových sítí (bezdratová síť/seznam sítí...) samo nastaveno komplet že mi stačí přijít na místo a zvolit si tu síť. To co mi píšeš ty tak je nastavení víceméně tcp ip a to neni to co hledám, já potřebuji najít kde jsou uložené informace o wifi sítích (uloženo ssid, wep/wpa...) a někam si to zazálohovat, abych když přeinstaluji noťas nemusel na každém místě znovu nastavovat síť (mimo tcp/ip páč to řešim tim netsetman). Ten tvuj první odkaz je nadějný ale to je náhrada za ten windowsackej, nechci ho nahradit, jen zazálohovat nastavení. Už si rozumíme?
lukyn1811*
Rozumíme - nic jsem nikde nenašel, tak jsem aspoň vytvořil takový provizorní skript:
Const funkce ="Nacist"Ulozit / Nacist
Dim profily
Dim x
Dim wshs
Dim prikaz
profily = Array("Profil1","Profil2","Profil3")
Set wshs = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
For x = LBound(profily) To UBound(profily)
Select Case UCase(funkce)
Case"ULOZIT": prikaz ="netsh wlan export profile name="""+ profily(x) +"""folder=""blabla"""
Case"NACIST": prikaz ="netsh wlan add profile name=""blabla"+ profily(x) +".xml"""
End Select
wshs.Run prikaz
Next
Do pole profily si ulož názvy profilů a místo blabla zadej složku pro zálohu. Pak už stačí jen určit v konstantě funkce jestli chceš importovat/exportovat. Wifi nemám, takže jsem ho nemohl vyzkoušet. Ale snad by to mělo fungovat.
Const funkce ="Nacist"Ulozit / Nacist
Dim profily
Dim x
Dim wshs
Dim prikaz
profily = Array("Profil1","Profil2","Profil3")
Set wshs = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
For x = LBound(profily) To UBound(profily)
Select Case UCase(funkce)
Case"ULOZIT": prikaz ="netsh wlan export profile name="""+ profily(x) +"""folder=""blabla"""
Case"NACIST": prikaz ="netsh wlan add profile name=""blabla"+ profily(x) +".xml"""
End Select
wshs.Run prikaz
Next
Do pole profily si ulož názvy profilů a místo blabla zadej složku pro zálohu. Pak už stačí jen určit v konstantě funkce jestli chceš importovat/exportovat. Wifi nemám, takže jsem ho nemohl vyzkoušet. Ale snad by to mělo fungovat.
lukyn1811*
No jo, zase ti smajlíci - místo nich tam má být ). A v prvním řádku před Ulozit / nacist měl být apostrof - je to komentář.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]