Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivir nejde nainstalovat

Od: kenseiarrs* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Dnes jsem si stáhl free verzi Avastu, ale při instalaci se počítač restartuje a chová se zasekaně. (dělá to i u eset online) Po spuštění se Avast ukáže jen na ploše, ale v metru (Win8) a odinstalování programu se neukáže, takže jej nemůžu ani odinstalovat i když se ani nenainstaloval. Jsou jen soubory v program files. Dřív jsem už Avast používal, ale musel jsem ho odinstalovat, protože se mi nechtěli někdy ani zapnout hry, prohlížeč.. Tak by mě zajímalo, co teď dělat, když v podstatě nemůžu počítač zkontrolovat, jestli v něm nejsou viry.. Přeinstaloval bych windows, ale bohužel nemám CD, jen ten obal ve kterým jsem to dostal.. Mohl bych to stáhnout, ale zrovna teď se mi moc nehodí ten počítač přeinstalovat.. Byl bych rád za každou pomoc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

koukolik
hodnocení

0x

Odpoj se před instalací Avastu od internetu a zkus to znovu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak odinstalovat avast

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]