Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepínání oken v windows XP

Od: ajstar odpovědí: 3 změna:
Nějak se mi podařilo změnit způsob vybírání aktivních oken. Teď se mi okna automaticky vybírají už po přejetí myši ( bez kliku do nich) . To samý s nima dělá přejíždění po start liště. To by až zas tak nevadilo, lae největší problém to způsobuje při vypisování polí, kdy se musí s myší zůstat v těsné blízkosti pole.
Nevím jak jsem si to zapnul , ale už dost dlouho hledám jak to vypnout a furt se mi to nedaří . Setkal se s tím už někdy někdo? dík za pomoc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A neinstaloval jsi do PC nějaký twakovací program? Tato funkce bývá totiž často jedou z mnoha vlastností jak Windows "doupravit" k lepšímu.
ajstar
hodnocení

to ti přesně neřeknu páč tohle moc nepoužívám ( požívám vzhled ala win 2000 ) , ale usmálo se na mě štestí a po další hodině na googlu jsem našel právě jeden tenhle tweakovač a tu funkci sem vypnul . pro ostatní se ten program menuje TweakUI a podle toho co sem jen tak zběžně koukal toho asi umí dost , ale já ho teda zase hnedka rychle odinsloval páč těmhle programům se musí obloukam vyhýbat ...
jinak dík moc za snahu
Pokud víš, co a kde zapínáš, mohout ti tyto programy usnadnit či zlepšit používání PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]