Nejste přihlášen/a.
Na uživatelském účtu Správce, kde v"souborech uložených v tomto počítači"mají být uloženy dokumenty všech účtů, nám chybí dokumenty jednoho účtu. Mamka, taťka, brácha tam dokumenty mají, také tam jsou dokumenty Správce a Sdílené dokumenty, ale MOJE dokumenty NEJSOU v"Tomto počítači"na účtu Správce. Jak je to možné?
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
baja*
Já vím, ale myslím to, že když na účtu Správce počítače otevřu složku"Tento počítač", tak pod nadpisem"Soubory uložené v tomto počítači"mají být uložené dokumenty všech uživatelských účtů. A moje dokumenty tam nejsou
baja*
Nevíte někdo náhodou někdo jak je možné, že ve složce Tento počítač na účtu Správce počítače nejsou uloženy dokumenty jednoho uživatelského účtu? Nebo proč se tam prostě nezobrazují?
baja*
Ne, vůbec tam nejsou. Jsou tam dokumenty správce poč., sdílené dokumenty, a dokumenty dvou dalších uživatelů počítače, ale jedny dokumenty chybí(dokumenty třetího uživatele počítače)
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]