Nejste přihlášen/a.
Hezký den..jedu na dovolenou do Chorvatska ..chtěla bych sebou notebook, připojení k internetu tam není..takže bych to chtěla řešit přes mobil..nějaký balíček na pár dní..Jsem u T-mobile a mám usb kabel ..mobil -notebook,stahuji si fotky..jde to řešit i tak,že by mě mobil sloužil jako modem?A jak se připojím?Oni dají nějaké heslo? Jedu na 12 dnů a v balíčku je 50MB .prosím kolik je to hodin asi sufrování?
Mobil jako modem by měl jít použít, jaký máš?
Co se týče času, záleží na tom, na jaké stránky chodíš. Na YouTube to vyčerpáš třeba i za čtvrt hodiny.
Jak se připojíš? Na mobil ti přijde SMS s nastavením připojení, jen ji přijmeš a nastavení uložíš.
Ale osobně to nedoporučuji, protože Travel & Surf 50 MB/měsíc za skoro dvě stovky je docela dost a datový limit je velice malý.
Mám Nokia N73..takže jinak by to šlo jak řešit? A těch 50MB jen na čtení stránek a psaní emailů by to bylo na jak dlouho?moc tomu nerozumím...
Jedna stranka otevrena v prohlizeci ma cca 1 MB.Tak si to spocitej,jak dlouho...
Spis si zkus zjistit,zda se neda v Chorvatsku koupit predplacena karta s pristupem na internet,vyslo by to urcite levneji.
Telefon se da pripojit k ntb a prostrednictvim Nokia PC Suite k internetu.
Kdyz jedes na dovolenou,co sebou tahas notebook?
chtěla jsem vnoučatům na večer..ale když je to tak složité,tak stáhnu pohádky a filmy doma na USB..a nebo si budeme povídat pohádky sami
Není to složité...
Ale pokud jde o stažení "pohádek pro vnoučata", pak je 50 MB ukrutně málo - tak cca 5 minut (velmi cca), ani ne večerníček...
Jejich předběžné stažení na USB (nebo jiný nosič) je mnohem lepší. Nebo si vzít originální nosiče - CD, DVD - a promítat z nich...
Nokia PC Suite → Použít telefon jako modem.
Počítej s tím, že dnešní stránky s obrázky mívají minimálně okolo 1 MB, takže na asi 50 stránek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.