Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seka se mi notebook

Od: mrnatasa* odpovědí: 15 změna:

Seka se mi notebook Toshiba Satellite,mám nainstalovany novy Windows Home Premium,dlouho se oteviraji okna.Mám Ccleaner.nainstalovala Hijack This,nic ne pomah,pomužte prosim někdo,hrozně mi to s..re...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, možností, kde je problém může být více. Může to být zaplněná paměť RAM hned po startu OS - zkuste vypnout nepotřebné programy. Může to dělat přetížená paměť grafické karty - zkuste si něco udělat s jejím nastavením. Může být špatně nastavený stránkovací soubor. To sekání se projevuje jen v nějaké hře nebo stále? Ten CCleaner je jen nainstalován nebo byl tedy i použit? Podívejte se do Správce zařízení, zda tam není nějaká chybová hláška (např. u grafiky nebo RAM). Uveďte také přesně Váš OS. Zdravím!

mrnatasa*
hodnocení

Zdravím,CCleaner použivam furt,a mám takovy pocit co po čištěni seka ješte víc.Moc v tomu ne rozumim ale podle navodu udělam,posilam nejake fotki,mrknit na nich

Seka se mi notebook
Seka se mi notebook #2
Seka se mi notebook #3
mrnatasa*
hodnocení

Zdravim ,děkuji za poradu.ne jsem profik ale podle navodu udělát zvladnu.model notázu Toshiba Satellite C660-28R.chtěla poslát nejake fotky z počitatače,abych na ty parametry mohli mrknout,ale ne jde to nahrát

Seka se mi notebook #4
Seka se mi notebook #5

jh*
hodnocení

0x

Jak velkou máte paměť, možná bude potřeba dokoupit?

Kolik zbývá místa na disku?

Možná je to notebook pro Win XP?

mrnatasa*
hodnocení

přidala nejake fotky mrknit na to.Děkuji.Natálka

praivo*
hodnocení

0x

Nainstalovaný HijackThis ti nepomůže, zvláš pokud s ním neumíš pracovat. Já sem vždy píšu tohle:

Stáhni si HijackThis, spusť jako správce (administrátor), klikni na "Do a system scan and save a logfile"a vytvořený log.txt mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net, pak ti odepíšu, co dál.

mrnatasa*
hodnocení

Zdravim vas,posilam log

mrnatasa*
hodnocení

Zdravim.prosim podivejte se jake programy mám,vyfotila jich.zkontrolovala správce zařízeni,neni žadna hlaška.v hry ne hram.CCleaner použivam stale,a mam takovy pocít ,co počištěni ješte víc seka.model notebooku-Toshiba Satellite C660-28R.Ne jsem profik ale podle návodu zvladnu udělát.Prosim vás mrknit na to ,přiložim foto

praivo*

Foto nepřikládej a radši mi pošli ten log z HijackThis.

mrnatasa*
28.07.13 17:27
hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, díval jsem se na ty fotky a nic zvláštního tam nevidím. Pouze to, že máte OS WIN-7-64bit.

Pro tento OS (64-bit) se udává jako minimální paměť RAM 4 GB, což Vy máte, ale možná to je málo.

Tento OS si vyčleňuje pro hardware zbytečně mnoho paměti, která potom může chybět. Snad by se to dalo nějak nastavit, ale jednak nevím, zda to pomůže a také nevím, jak to udělat, protože já tento OS nemám. Možná jste tam měla dříve OS WIN-XP a tento problém se sekáním nebyl, protože ten OS WIN-XP využívá paměť RAM jinak. Zkuste ještě udělat ten soubor LOG a poslat ho, jak Vám píše kolega, jestli něco rozpozná. Zdravím!

doplněno 28.07.13 17:26:

praivo - já jsem myslel obecně 64-bit OS. Vy jste možná zkoušel 32-bit OS.

doplněno 28.07.13 17:33:

mrnatasa - zde se dají vkládat jen obrázky. Kolega má adresu: admin[zavináč]pctipy.net

praivo*

Pro sedmičky stačí i 3 GB (myslím, že jsem zkoušel i jen 2 a šlo to), se 4 GB by neměl být sebemenší problém. Kdyby tam původně měla XP, tak by tam nejspíš neměla 4 GB, to je pro ně až moc.

doplněno 28.07.13 20:24:

2 GB stačí i pro x64, viz toto.

mrnatasa*
hodnocení

Ne vím jak LOG poslát,tady přidat ne jde,skusila aj ve Wordu,taky ne jde,kam mám poslát?

praivo*

A ty neumíš v e-mailu poslat přílohu (ten log.txt)?

jh*
hodnocení

0x

Pro rychlejší start win je potřeba pročistit programy po startu počítače

Spustit msconfig

Start

do vyhledavacího pole zadat msconfig

Odsouhlasit vyskakovací okno spustit jako správce

Vybrat kartu po spuštění

odstranit zatržítka pro zbytečné případně odinstalované programy

kdyžtak pošli printscreen

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]