Nejste přihlášen/a.
Před přeinstalací musíte disk NAFORMÁTOVAT. Samotná instalace data neodstraní.
Po výběru oddílu kam chcete WIN nainstalovat máte možnost formátovat, nebo ponechat.
Je možný, že jsem to přehlédl a pomůže aspoň, když ty původní programy z Program files smažu? Mezi nainstalovanými nejsou, některé spustit jdou, jiné zase ne.
Když to chceš přeinstalovat, tak je cokoliv mazat zcela zbytečný. Vše se smaže formátem při instalaci.
Po třetí už se mi to teď vážně nechce, zabil jsem tím 2 dny. Takže to jen promažu, pokud to k něčemu bude.
Pokud to nehodláš udělat pořádně, tak by bylo lepší, kdybys s tím vůbec nezačínal, protože to, co tam zůstalo, ti už stačilo znovu zaneřádit Windows.
čistá přeinstalace je otázkou 30-45 minut včetně formátování + nějaká hodinka na nainstalování základních programů a ovladačů. Když už jste se do toho pustil, dokončil bych to pořádně
Jinak chlape, já jsem taky dělal reinstalaci jednou poprvé, ale než jsem se do toho pustil, něco jsem si o tom zjistil.
doplněno 27.07.13 19:29:To admin: Ne, nemluvím se sebou, jen nešla nějak doplnit odpověď. Po přehlášení to jde.
Při přeinstalaci se Vám přeinstaluje jen operační systém (XP), všechno ostatní zůstane. To, že některé programy nejdou spustit je tím, že byly nějak svázány s původním OS (knihovny). Pokud chcete opravdu vyčistit disk, musíte ho přeformátovat (jak již bylo řečeno). Nic před tím mazat nemusíte, při formátování se všechno smaže automaticky. Ale pozor, smaže se opravdu úplně všechno!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.