Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nezlobte se prosím, že otravuji, ale jsem totálně zoufalá. Dostala jsem telefon Sony Xperia L a nemůžu nikde najít uživatelskou příručku. V úvodní příručce se píše, že je to na stránkách www.sonymobile.com - ale tam nic nemůžu najít.
Nejsem schopná si telefon uživatelsky nastavit, nevím, co je co. A tak nějak si jej přizpůsobit k obrazu svému. Prosím Vás, můžete mi někdo nějak pomoci? Nemám nikoho, kdo mi s tímto pomohl.
Moc děkuji.
Zuzka
Dobrý den, zkuste si stáhnout tuto příručku - je to z těch stránek, kde jsem ji našel. Zdravím!
doplněno 27.07.13 08:54:doplněno 27.07.13 09:08:Chtěl jsem ji stáhnout v češtině, ale stahování se nespustilo. Ale, je tam hodně obrázků, tak si poradíte.
Nechci zakládat nové téma,tak se zde přiživím. Mám rovněž xperii L a již pár dní mám problém s extrémním vybíjením.Ještě před pár dny po nabití bylo ve Správě napájení doba pohot. režimu 14 dní, teď 4 dny. Včera večer byl stav baterie 30% ráno byl vypnutý (naprosto vyšťavená baterie). Dnes jsem baterii nabil na 100% za necelé 2 hod. byla na 75%. Nemám nic aktivované (wifi,mobilní internet atd.) ,mám nastaveno režim stamina.Zkusil jsem vyndat baterii,ale nic. Bydlím v místě,kde není problém se sílou signálu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.