Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi na pc player

Od: iskiii* odpovědí: 4 změna:

nemůžu na pc přehrávat zvuk a videa asi jsem na pc vymazal náký program nebo co nevím jsem absolutní laik co se týče pc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud jste laik, tak raději nic nemažte. Zkuste si stáhnout a nainstalovat jiný přehrávač.

Pokud nejde zvuk v PC vůbec, tak to bude asi o ovladačích. Zatím zkuste viz odkaz. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 27.07.13 09:18:

mcgyver - to je také možné, ale VLC player už kodeky obsahuje, tak by se asi mohlo začít tím.

Děláte v tom guláš - autor píše že mu nehraje Player. Aní slovo o VLC. Předpokládám že myslí windows média player.
Takže první rada zní - stáhni si VLC Player který má vlastní sadu kodeků nutných pro přehrávání. Když bude fungovat, a nebude li ti VLC vyhovovat, stáhni a instaluj nějaký codec pack.
Než zacneš, napřed si ale zkontroluj jestli nemáš vedle hodin stažený zvuk windows na nulu. Protože jestli ano, tak ani přidávání hlasitosti na přehrávači nebude fungovat :-D

hodnocení

0x
Tipl bych si, že tam nemáte kodeky na video a zvuk podle verze operačního systému si stáhněte vhodný balíček kodeků a mělo by to jít.

joudic*
hodnocení

0x

nekdy je to mnohem prozaictejsi.. nevykopl jste si kabel (jack) apod?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]