Nejste přihlášen/a.
Ahoj Chtěla bych začít natáčet videa z her bohužel jsem to zkusila a mám tam hrozný hlas
Mám program na úpravu hlasu Audacity ale nevím, jak mám upravit zvuk (hlas) s videa. Prosím poraďte tedy: JAK MÁM UPRAVIT ZVUK (HLAS) S VIDEA? Díky
Dobrý den. Než něco upravovat tak by nebylo od věci se naučit mluvit, číst, komentovat hru "na nečisto". Pouštět si svou nahrávku a zlepšovat se.Nic nejde samo. M.
A co když je to jenom tvůj pocit? Já když se slyším, tak mi to taky příjde jako hrozný hlas, ale nikdo si zatím nestěžoval.
ernie, taky mám mikrofon za stovku od náz z Fermu a má relativně dobrý zvuk.
Dobrý den, obecně se dá hlas (zvuk) upravit změnou rychlosti záznamu - tím se hlas zmoduluje do hloubky nebo do výšky. Nebo můžete upravit hloubky a výšky zvuku. Myslím, že to půjde i v Audacity.
Zdravím!
doplněno 27.07.13 08:42:praivo - řeč je jen o zvukové stopě (nikoliv obrazu) a tam nemusí drobná modulace uškodit, když se to udělá "s citem". Já jsem použil výraz rychlost a Vy výraz tempo. Takže jsme vcelku ve shodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.