Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám upravit hlas ve videu?

Od: mcmiluju odpovědí: 9 změna:

Ahoj :) Chtěla bych začít natáčet videa z her bohužel jsem to zkusila a mám tam hrozný hlas :( Mám program na úpravu hlasu Audacity ale nevím, jak mám upravit zvuk (hlas) s videa. Prosím poraďte tedy: JAK MÁM UPRAVIT ZVUK (HLAS) S VIDEA? Díky :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Nemůžete to srovnávat s tím, jak sebe slyšíte sama. Všichni ostatní váš hlas pravděpodobně znají spíše tak, jak je zachycen nahrávkou.

momo*
hodnocení

0x

Dobrý den. Než něco upravovat tak by nebylo od věci se naučit mluvit, číst, komentovat hru "na nečisto". Pouštět si svou nahrávku a zlepšovat se.Nic nejde samo. M.

mcmiluju
hodnocení

Víte, já už to zkoušela ale zním tám fakt hrozně :(

A co když je to jenom tvůj pocit? Já když se slyším, tak mi to taky příjde jako hrozný hlas, ale nikdo si zatím nestěžoval. ;)

doplněno 26.07.13 22:10:

ernie, taky mám mikrofon za stovku od náz z Fermu a má relativně dobrý zvuk.

Lépe než upravovat hlas je pořádně jej nahrát. Tím myslím alespoň kvalitní mikrofon, ne za dvěsta z kauflandu.

Fatalwir: Tak to Sennheiser brzy zkrachuje*smich*

chizuru*
hodnocení

0x

Co zkusit nahrát video bez komentáře, pak to při sledování komentovat a nahrávat jako samostatný zvukový soubor, který pak následně upravit a pak spojit v nějakém programu na úpravu videa?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně se dá hlas (zvuk) upravit změnou rychlosti záznamu - tím se hlas zmoduluje do hloubky nebo do výšky. Nebo můžete upravit hloubky a výšky zvuku. Myslím, že to půjde i v Audacity.

Zdravím!

doplněno 27.07.13 08:42:

praivo - řeč je jen o zvukové stopě (nikoliv obrazu) a tam nemusí drobná modulace uškodit, když se to udělá "s citem". Já jsem použil výraz rychlost a Vy výraz tempo. Takže jsme vcelku ve shodě.

praivo*

A nedošlo ti, že po změně rychlosti ta nahrávka bude naprosto bezcenná? Audacity umí měnit výšku i bez změny rychlosti (Filtry → Změnit tempo).

doplněno 27.07.13 08:59: Omlouvám se, myslel jsem filtr Změnit výšku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]