Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi nic přetáhnout s myší

Od: lo20s odpovědí: 7 změna:

ahoj poradte mi prosím nefunguje mi přetahování myší nejdná se jenom o ikony na ploše ale i přetahování fotek filmů. Dělám videa a tam je přetahování důležitý pro seřazování fotek a videí a ted to nefunguje.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dragndrop
hodnocení

2x

Stačí v průzkumníku stisknout a držet levé tlačítko myši na nějakém souboru a k tomu stisknout klávesu Esc - dojde k resetu funkce Drag and Drop.

mina*

Boha, hodinu jsem hledal odpoveď. Jsi bůh! Díky!

lidal

Díky moc, funguje to! Nebylo potřeba nic přeinstalovávat, jak se píše jinde *tanec*

fribble*
hodnocení

0x

Možná, že když se dozvíme něco o počítači a OS a jestli jsi vyzkoušel jinou myš, tak se nad tím někdo zamyslí.

lo20s
hodnocení

Jinou myš jsem už vyzkoušel jinak nevím co bych ti měl o počítači říct jen že mám windows 7.

rexincz

Mám stejný problém ... Po restartu také nejde.. Taky dělám videa a bez tohodle se neobejdu ... Potřebuju pomoct! :D

summer*
hodnocení

0x

Ahoj, měla jsem stejný problém. Pomohlo ve Správci zařízení odinstalovat ovladač, odpojit myš a vyrestartovat PC. Pak jsem jí zas připojila a vše funguje jako dřív :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]