Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Potřebuji smazat pamětovou kartu SD HC 4GB,ale nejde mi to.Když ji otevřu a kliknu na složku a dám odstranit,tak mi to píše disk je chráněn prozi přepsání-odstrante ochranu(to je na tý kartě ten jazýček asi ne?).Když kliknu na tento počítač a zkusím ji naformátovat objeví se mi to samý.Předem díky.
Zkusit jinde, kontakt co snímá polohu zamykacího jazýčku je nejporuchovější záležitost slotu SD karet, někdy stačí trošku vůle a některá karta s některou čtečkou karet prostě zůstanou zamknuté, zrovna minulý tyden jsem takový problém řešil. Taky se často stává, že jazýček se samovolně posune při vkládání karty do slotu. Kdyby to výrobci přestali dělat bylo by to lepší, je to zbytečnost a často jen k vzteku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.