Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
není důležité tento problém vyřešit (mám už nový noťas) ale můj starý notebook, mno prostě mi vrtá hlavou co se vlastně stalo. Samovolně se vypínal (někdy i hned po startu, ani nabootovat nestihl), provedl jsem memtest (taky zkusil vyměnit ramky) kontroloval teplotu a vytížení procesoru (sledoval teplotu a zvyšoval výkon) ale vypínal se prostě samovolně. Dokonce jsem ho odnesl známému ci má na toto vystudovanou školu a co prohlédl tak jediná součástka na desce není poškozená (přes kondíky až po rezistory). prostě nic a teď jsem ho zkusil zapnout ale najel (teda z části už tam není HDD) ale obrazovka ani neproblikla, a naštěstí jsem měl sundaný zadní kryt (jinak by jsem asi vyhořel) vodní chladič na procesoru se začal opravdu hodně zahřívat (na 30 - 40 °C za ani ne 20 sec.). Neví někdo čí to může být? Ani ventiláor se netočil (to by vysvětlovalo tu teplotu ale tak rychle že by vzrostla?). Neví někdo co se mohlo po**at v tom noťasu? Dík za každou odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.