Dobrý den prosim vás o radu,prroblem spočívá v tom,že když zapnu jakoukoliv hru naskočí mi na obrazovce par barev a nedá se dělat nic,než restartovat počítač ručně,RAM mám dobré,procesor též,toto se stává i když zapnu méně náročnou hru,vůbec netušim co s tím mohu uělat,poraďte prosim,děkuji předem.
xpčka? prave tl. na tento počítač, vlastnosti,upřesnit, spuštění a zotavení..., odškrtnout automaticky restartovat. Tim bych začal a napíše ti to alespoň chybu. Ram jsou testované např memtestem a nebo soudíš podle toho že jsou nové? Co zdroj? Je dostatečně silný na to pc, čili chyba může být i tama možností je více- paměť, zdroj, grafika, deska, ovladače, systém? Mělo to nějaký počátek? Měnilo se něco?
Ano menilo,ale uz na vanoce graficka karta,potize zacaly teprve pred tydnem,ovladace jsem reinstall a updatnul na nejnovejsi ,ale k lepsimu to nevedlo,kdyz zapinam hru zapnu i program everest,ktery mi umoznuje videt na kolik % ruzne hardwary pracuji zadny nepresahl ani 90% a stejne se cely pocitac vypne.
No zkusil bych se znova chytnout té grafiyk o testnout ji v jiném PC případně do tvého dát druhou grtafickou kartu. Postupně se dá takhle otestovat téměř vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.