Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám WIN8 a když si pouštím videa na PC z různých akcí na internetu, tak se hlavně na začátku " seká " zvuk - jakoby trhá se zvuk a není dobře rozumět slovům. Asi po 20s se zvuk zlepší - bez závad, pak se občas trošinku zase zhorší - je ale slyšet dobře - plynulý zvuk, ale nejhorší je to na začátku, kdy není v podstatě rozumět co se říká na videu. Děkuji za případné rady.
Dobrý den, ta videa z různých akcí si přehráváte asi v prohlížeči. Zkuste jiná videa, která nebudou z různých akcí, ale třeba hudební, jestli to je stejné. Zkuste přehrávat v jiném prohlížeči nebo vymažte mezipaměť a cookies v prohlížeči. Zkuste video stáhnout do PC a přehrát např. ve VLC playeru, zda není zvuk poškozen už ve videu z různých akcí. Možná to dělá AFP v prohlížeči. Zkuste a uvidíte. Zdravím!
Zdravím. Videa z různých akcí na internetu se mi spustí sama. Je tam trojúhelníček - na který se klikne a video se samo spustí. Píšete ...videa z různých akcí si přehráváte asi v prohlížeči. Tak tomu nerozumím. Nemůžu ovlivnit prohlížeč. To co mni nabízíte ze slunečnice - VLC - tak to již mám v počítači stáhnuté, ale myslím, že při přehrávání se to nepoužívá. Spustí se to samo. Zkusil jsem hudební nebo z DVD a tam ten problém to nedělá. Neumím vymazat mezipaměť a cookies v prohlížeči - v jakém prohlížeči bych to měl dělat? Píšete...Možná to dělá AFP v prohlížeči. Co to je AFP? Hezé odpoledne.
Dobrý den, zapnete PC a spustíte program, kterým se dostanete na internet - prohlížeč. Jak se ten Váš jmenuje? V jeho nastavení je určitě možnost pro to vymazání (jen ji najít). Jdete na nějakou stránku a tam si spustíte video - tedy se tak děje v prohlížeči. AFP je nutný program pro korektní zobrazování většiny stránek = Adobe Flash Player (občas se musí aktualizovat na novější verzi). Zkuste ve VLC zadat tu adresu s videem (odkaz) a možná ho přehraje. Potom uvidíte rozdíl. Nebo si to video stáhnout a přehrát ve VLC. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.