Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odkaz na youtube

Od: daefa odpovědí: 2 změna:

Ahoj, něvíte někdo, jak přidat odkaz do názvu youtube videa? Třeba jakože když se video jmenuje Bruno Mars - Marry You a když kliknete na Bruno Mars, tak vás to hodí na brunovo kanál? Jak to lze udělat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Rozdělte odkaz na dvě části: První - Bruno Mars směřujte na Brunovu stránku, druhou - Marry You směřujte na konkrétní video.

Mezi obě části vložte alespoň jedno slovo bez odkazu, aby bylo zřejmé, že jde o dva odkazy.

Jde to i bez vloženého slova, třeba s čárkou, ale pro uživatele/návštěvníky bude přijatelnější první způsob.

doplněno 25.07.13 01:53:

Pak bych to asi řešila přidáním dalšího odkazu pod/nad vložené video (do "svého" odkazu mohu přidat atribut title, který napoví, kam odkaz směřuje, ...).

Je pravda, že na YouTube jsem odkazovala jenom párkrát, co jsem chtěla doplnit, jsem přidávala do komentáře.

Nevkládala jsem video z YouTube do své stránky (ale to jsem z dotazu nevyčetla).

dzordz*

Tuším bylo myšleno to, když je například video

(tady se to převede na embed, tak prosím rozkliknout samostatně do okna), má pod okýnkem s videem svůj název - "Judas Priest - Diamonds and Rust", přičemž první dvě slova před pomlčkou fungujou jako odkaz sem: http://www.youtube.com/artist/judas-priest?feature=watch_video_title , což jsou všechna odpovídající videa daného umělce.

Ručně tam ten odkaz přidat nejde, sama sebe jako umělce nejspíš taky nepřidáte (tedy oni vás nepřidají, ani když budete žadonit). Tyto odkazy se přidávají automaticky k videům, kde byl rozpoznán copyrightovaný obsah (tedy bylo posláno upozornění o vyřešení sporu, přidána reklama, omezeny zhlédnutí jen na některé země, blabla).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]