Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový problém...
Mám notebook Lenovo G780 - stáří 3 měsíce. Před pár dny se stalo to, že se baterka dostala na 5% (kolikrát předtím jsem se taky občas dostal na kritickou hodnotu) a notebook při zapojení na nabíječku nenabíjel, resp. ikonka animuje zhruba 10 vteřin ale tím to končí. V tray je napsáno "Napájen ze sítě, nabíjí se" ale ve skutečnosti se nenabíjí. Tento problém se mi stal poprvé někdy před týdnem, jeden den se nic nedělo a pak přes noc se to najednou vzpamatovalo a zase se začal nabíjet.
Teď se to ovšem stalo znova, zase na 5% - stejný průběh, problém je, že teď už to trvá 3 dny a teď už jsem dokonce na 0%, napájen ze sítě, nabíjí se - ale ve skutečnosti nic..
Vyzkoušel jsem snad všechny návody co existují, vůbec si nevím rady, ntb je starý 3 měsíce, žádný náhlý výpad proud, kabel v pohodě, přišlo to z ničeho nic. Opotřebení baterie je 0%. Napadla mě ještě kalibrace, ale ta nevím jak se u Lenova dělá, mám win 7.
Neměl by někdo nějaký tip? Díky moc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.