Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

APB Reloaded

Od: masakrop* odpovědí: 6 změna:

Zdravíčko když zapnu hru APB reloaded - naskočí launcher a dám play naskoči mi tato cedulka: We have detected invalid files in you APB installation folder. Please click Options -> Repair on the apb launcher to repair your installation , and try running the game again Před díky za odpověď a promiňte za připadné chyby

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

A co Options -> Repair, když to samo píše, aby se na to kliklo?

masakrop*
hodnocení

Zdravíčko pomohlo to , ale teď když dám play tak mám takové to malé okínko ( uvodní obrazovku ) a hra se nechce spustit a děkuji

hodnocení

0x
Já myslím, že to je špatný crack, tak si stáhni jiný opakuj instalaci, pokud jiný crack není, máš smůlu.
doplněno 24.07.13 21:38: Tak jestli si hru stáhneš ze stejné stránky, tak ti to asi napíše to samý, zkus to teda stáhnout z jiné adresy.
masakrop*
hodnocení

To je free hra :) žádný crack nepotřebuje

praivo*

Tak ji snovu stáhni.

masakrop*
hodnocení

zkusím Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]