Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebuji nahradit písmo "Tahoma" mou upravenou verzí, ale systém hlásí "Chráněné systémové písmo", jde to nějak obejít bez použití Linuxu?
Děkuji.
Já bych to řešila použitím Linuxu nebo DOSu. Nic jiného mne nenapadá.
doplněno 25.07.13 00:49:Můžete zkusit nouzový režim, ale myslím, že ani v něm Vám systém nedovolí systémové fonty nahradit.
Původní fonty si zazálohujte, abyste je v případě, že by s novými byly problémy, mohl vrátit.
Zazálohované to samozřejmě mám. No, škoda. Chtěla jsem se tomu linuxu vyvarovat. (Přeci je to jen zdlouhavější postup, když se musí nahrávat LiveCD). Děkuji.
Tak jsem to nahradila přes Linux, ale písmo se vůbec nezobrazuje. Chybí mi dokonce i nahoře vpravo ikonky pro minimaliozvat, přepínání okna a "křížek".
Přitom se jen jedná o "Arial v kábatu Tahomy", tzn. vzala jsem Arial a přes program na úpravu písem jsem jej přepsala tak, aby se hlásilo jako Tahoma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.