Nejste přihlášen/a.
Nepravidelně poslouchám přes internet živé vysílání Českého rozhlasu Brno.V poslední době se objevuje následující problém:
Poslech se na velmi krátkou dobu přeruší,po obnovení se ale začne vysílat pořad,který byl na této stanici např. PŘED HODINOU!
- reálný čas 14.00hod. - dojde ke krátkému přerušení poslechu,po obnovení jsou tu najednou zprávy např. ze13 hodiny a poslech následně pokračuje s hodinovým zpožděním.
Trochu mám takový dojem,že po přerušení poslechu a jeho obnovení ,začne znovu přehrávaní od času ,kdy jsem poprvé toho dne zapnul přehrávání.
Na krátkou chvíli pomůže vypnutí a zapnutí přehrávání - prehravac.rozhlas.cz/...- po chvíli to ale znou naběhne zpět .
Může mě,prosím,někdo vysvětlit tento jev.
Dobrý den, pokud posloucháte rádio v prohlížeči, tak se ten stream ukládá do jeho mezipaměti.
Pokud je její velikost malá, tak asi dojde k přerušení poslechu. Po spuštění se zřejmě spustí ten stream uložený v mezipaměti a nikoliv aktuální vysílání. Zcela jistý si touto spekulací nejsem, ale zkuste si nastavit větší prostor pro mezipaměť a také ji vyčistit (i cookies). Najdete to v nastavení svého prohlížeče. Zdravím!
doplněno 03.09.13 16:56:praivo - také jsem ten poslech zkusil a bez problémů. Pozastavit a spustit i reload - vždy to jede dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.