Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s poslechem rozhlasu přes internet

Od: felixa® odpovědí: 3 změna:

Nepravidelně poslouchám přes internet živé vysílání Českého rozhlasu Brno.V poslední době se objevuje následující problém:

Poslech se na velmi krátkou dobu přeruší,po obnovení se ale začne vysílat pořad,který byl na této stanici např. PŘED HODINOU!

- reálný čas 14.00hod. - dojde ke krátkému přerušení poslechu,po obnovení jsou tu najednou zprávy např. ze13 hodiny a poslech následně pokračuje s hodinovým zpožděním.

Trochu mám takový dojem,že po přerušení poslechu a jeho obnovení ,začne znovu přehrávaní od času ,kdy jsem poprvé toho dne zapnul přehrávání.

Na krátkou chvíli pomůže vypnutí a zapnutí přehrávání - prehravac.rozhlas.cz/...- po chvíli to ale znou naběhne zpět .

Může mě,prosím,někdo vysvětlit tento jev.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud posloucháte rádio v prohlížeči, tak se ten stream ukládá do jeho mezipaměti.

Pokud je její velikost malá, tak asi dojde k přerušení poslechu. Po spuštění se zřejmě spustí ten stream uložený v mezipaměti a nikoliv aktuální vysílání. Zcela jistý si touto spekulací nejsem, ale zkuste si nastavit větší prostor pro mezipaměť a také ji vyčistit (i cookies). Najdete to v nastavení svého prohlížeče. Zdravím!

doplněno 03.09.13 16:56:

praivo - také jsem ten poslech zkusil a bez problémů. Pozastavit a spustit i reload - vždy to jede dál.

praivo*
hodnocení

0x

Za tohle nejspíš nemůže cache, není tak velká, aby se do ní vešla hodina záznamu... Pustil jsem si to rádio, uvidím (uslyším), jestli mi to bude blbnout taky.

hodnocení

To vypadávání poslechu a následné vrácení poslechu zpět je nepravidelné - 1 hodinu jsem uvedl jako příklad.-někdy to je za třičtvrtě hodiny,někdy za hodin a půl atd.

doplněno 03.09.13 17:25:

Používám Chromium.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]