Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype mi nabízí aktualizaci, mám ji spustit?

Od: pt® odpovědí: 4 změna:

Když zapnu PC, tak mi naskočí tabulka "Aktualizace Skype", už jsem docela dala "ok", ale zase mi to cpe nějaké "NSN", nevím co to je, tak jsem aktualizaci zrušila. Porádite rádcové, jak a co? Děkuji. - pt

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Spust aktualizaci nové verze přímo ze skype. Nebo smaž a instaluj znova. NSN? není to spíš MSN? to je nějaký chat program od mrkvosoftu jeho aktualizace by se měly stahovat v rámci aktualizací windows teda pokud je máš povolený a zapnutý.
pt®
hodnocení

Prostě se objeví tabulka"Aktualizace Skype" a když nechám spustit, tak zase naskočí další tabulka s tím NSN. Mám vše nové a legální. Tak to můžu nechat dojet do konce? Jo, ještě to ukáže tabulku a ptá se "jestli může udělat změny v tomto PC". Tak co, můžu to aktualizovat? Děkuji. - pt

Když už jsi jednou tu aktualizaci odklikla, tak ten dotaz na povolení změn v počítači je vlastně jen potvrzení že chceš proces dokončit. Klidně to povol. Vždycky budeš mít možnost vrátit se přes nápovědu k bodu obnovení kdyby to pak zlobilo, Omlouvám se že už jsem na tvoji odpověď nereagoval včera ale v práci padla a doma jsem už internet nepouštěl.
pt®
hodnocení

"totak", děkuju, tak já ji spustím a nechám dokončit, díky za odpověď. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]