Nejste přihlášen/a.
..."o domu mi vede kabel"... - Jaký kabel?
Odhaduju, že jde o UTP kabel (končí takovou kostičkou s osmi kontakty) - takže stačí wifi router (sdružuje samotný router, switch a wifi hub), běžné typy umožní připojení 4 zařízení kabelem a ´skoro libovolně´ mnoho zařízení přes wifi...
doplněno 23.07.13 21:46: Složité to není - pokud aspoň trošku víš, co je potřeba nastavit a na jaké hodnoty...
Pokud si koupíš nějaký běžný typ, určitě se i tady najde někdo, kdo ti případně poradí.
Podle návodu to zvládne i svičená opice. Sorry. :D Akorát je potřeba WiFi přístup povolit pomocí brány (dle návodu-např Enable wireless-povolit wifi) a zadat název své WiFi sítě-tzv SSID, například Moje síť. Notebook potom může nalézt připojení k Moje síť a jen potřebuje k přihlášení znát heslo, které je defaultně určeno (a které lze v nastavení také změnit).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.