Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před dvěmi měsíci se mi začal vypínat monitor u PC. Když jsem zapla PC, monitor šel při biosu v pohodě, ale jakmile se začal načítat Windows (měla jsem Vistu), tak se v rozmezí 2-5 vteřin vypnul. Nevypnul se úplně, když se člověk zadíval pořádně, tak viděl, že prosvítá, takže se jen ztmavil. Po půl hodině restartování počítače, či vypínáním monitoru a zapínáním se obrazovka nahodila a fungovala. Jenže po čase (asi po měsíci) najednou odešel i PC. Myslela jsem, že chyba je v grafice, ale tento problém trvá i u nového počítače s OS Windows 8, takže chyba musí být v monitoru. Jen by mě zajímalo, proč začal i tento nový počítač "blbnout" stejně jako ten předchozí? Po pár restartování PC, kdy se nahodila obrazovka počítač šel v pořádku, ale jakmile jsem ho potom vypnula, dlouho se vypíná a někdy se nevypne vůbec, jen obrazovka ukáže "No signal" a počítač jede dál.. přitom měl být již dávno vypnutý. A čím déle se snažím obraz nahodit, tím déle to trvá. Před týdnem stačilo 20 minut nahazování, nyní už se nenahodí skoro vůbec, a předevčírem to trvalo 8 hodin než se mi to podařilo rozchodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.