Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maximální převod PAYPAL

Od: jiristransky® odpovědí: 9 změna:

je omezená výše transakce u paypalu? Potřebuji zaplatit cca 50.000kč přes paypal a bojím se, že je to moc vysoká částka pro převod přes paypal. máte s tím někdo zkušenosti?

Děkuji

doplněno 23.07.13 16:31:

ještě doplním, že na kartě mám omezení vyšší než výše platby přes paypal, takže ze strany banky by problém neměl být.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

3x

Přihlas se na PayPal a na konci řádku hned po uvítáním máš Account Limits: View Limits - klikni na View... a zjistíš, jak máš omezenou výši částky pro odeslání (Sending limit...). Pokud budeš chtít limit navýšit, bude podstatné, jaká máš omezení na připojené kartě či účtu.

Obecně ti nelze odpovědět - tato omezení má ´každý´ jiná.

hodnocení

Díky za tipy

právě tyhle položky tam ale nemám. když jsem na Welcome screenu, tak tam je pouze přehled transakcí, stav účtu, upozornění atp.. ale žádné limity tam nemám. anglicky umím poměrně dobře a toto mi nějak uniká, protože to v té liště nikde nevidím :(

S paypalem již řadu let kamarádím, ale všechny transakce <10.000kč, takže proto nemám jistotu, jestli jde taková transakce usktučečnit. Kartu mám přiřazenou a ověřenou a stále platnou.

mowla*

Limity nejsou zobrazeny na Welcome scr., ale na této stránce je na zobrazení limitů odkaz - hned pod řádkem se jménem a úplně vpravo... Klikni na View limits - viz obrázek...

doplněno 23.07.13 18:55:

Možné to je... Taky je možné, že je rozdíl v ´typu´ účtu - já mám Premier a ty Personal...

Maximální převod PAYPAL
hodnocení

já jsem tvůj popis pochopil, ale asi je někde problém. můj účet vypadá takto:

doplněno 23.07.13 18:49:

jen mě napadlo... není to udělané tak, že když mám přiřazenou a ověřenou kartu, že jsou limity jen takové, jaké jsou nastavené na kartě a že PayPal tyto transakce dál nelimituje? Protože vidím, že tam máš napsáno STATUS: UNVERIFIED a já tam mám STATUS: VERIFIED... tzn že na neověřené karty jsou jistá omezení v transakcích a v případě ověřených karet tam nejsou žádná omezení (resp. omezení, jaké jsou nastavené na kartě - denní limity)

doplněno 23.07.13 18:57:

jaký rozdíl mezi personal a premier účtem? stojí ten premier nějakou tu kačku? co jsem koukal, tak za premier by se mělo něco platit při každé transakci, je to tak?

Maximální převod PAYPAL #2

Máte ověřený účet, takže se na vás vztahuje jediný limit, a to 10000 dolarů na transakci, resp. "co karta dovolí".

hodnocení

díky, to jsem potřeboval slyšet ;) Neměl jsem jistotu, jestli tam není nějaké dodatečné ověření nebo tak :) ještě jednou dík.

xixi*
hodnocení

2x

joudic*
hodnocení

0x

mam overeny bussiness, sparovane s kartou a uctem a mam neomezene limity

ogy

Dobrý den, mohu Vás poprosit o kontaktovani. Jaks jte docílil neomezen castky. stale me to omezuje limit. ogy@ogy.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]