Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Street view

Od: fasth odpovědí: 9 změna:

Ahoj, jak se dá v nových google mapách zjistit, kde je street view? Ve starých šlo jednoduše vzít žlutého panáčka a zobrazila se sít nafocených tras, ale v nových to chybí... Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj,nevím jak to děláte,ale mně to funguje ;) maps.google.com/...

doplněno 23.07.13 13:32:

Bohužel,nezobrazil se mně ten vyhledaný odkaz,ale žlutý panáček zkrátka funguje*hej*

hodnocení

0x

na pc? me to ukazuje vzdy ty modre cesty

fasth
hodnocení

Přikládám obrázek. Na těch nových prostě není nebo ho aspoň nemůžu najít...

Street view

hodnocení

0x

pribliz , klikni na ulici a nahore vlevo ti vyjede co to je za ulici a obrazek street view , jinak to nejde a je to celkem na nic

fasth
hodnocení

Tohle vím, ale když se chci třeba podívat někde v cizině, jestli tam je street view, tak to šlo řešit jednoduše tažením panáčka a zobrazily se modré čáry, teď se to nedá zjistit vůbec, což mě hodně štve :(. Např. teď je nově nafocená hora Fuji v Japonsku a ve staré verzi by se mi objevily ty čáry při tažení panáčkem a v nové verzi to není vidět.

Snad to ještě nějak pořeší.

xart*

Taky mi tahle funkce chybí :(

jo tak tahle tam neni , nechapu proc to zrusili*zed*

frkotou*

Nezrušili, aspoň mě to jde na IE 8.

V nových nebo starých mapách?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]