Nejste přihlášen/a.
Víc jak před rokem mi kamarádka nainstalovala bezplatný antivirový program AVG. Byla jsem s ním nesmírně spokojená. Ale před nedávnem mě upozornil, že jestli ho chci, tak musím zakoupit licenci. A pokaždé mě upozorňoval, kolik dnů mi zbývá. Předvčerem mi sdělili, že program AVG je vypnutý, ať si ho koupím a obnovím. Když se ho snažím spustit, píše, že je nainstalovaný, ale vypnutý. Ať zaplatím. Nemůžu pc Vincenta nechat bez antivirového programu, platit se mi nechce a nevím, jak nesnadnějí z této situace ven. Prosím o radu, ale opravdu co nejpodrobněji, bez cizích slov. Jsem nenapravitelný laik. Děkuji
AVAST free. Mám ho řadu let a nemám důvod si stěžovat.
Stáhnout můžeš TADY. Před instalací odinstaluj AVG!
Rozhodne nedavejte Avast - to je takovy bastl ze z pocitace budete mit doslova plazici se mrtvolu. Pokud se systemem budete zachazet jako clovek a neinstalovat kdovijake uzitecne exe soubory tak nemate zadny problem bez jakehokoli antiviru. Nezapomente si ve spravci uzivatelskych uctu vytvorit ucet pro bezeho uzivatele a tento pouzivat primarne. Naprosta vetsina lidi pouziva ucet administratora a to je zasadni bezpecnostni problem. Dluzno pripomenout ze je treba vsechny ucty chranit heslem a to ne z dovodu aby Vam takm nechodili treba sourozenci ci deti ale ze systemovych duvodu.
souhlas s 1. vetou, ale v zadnem pripade ne se zbytkem, btw ja mam NOD32 uz pres 10 let a nehodlam na tom nic menit
Chlapi, pooozdě. Je tam! Ale nezapomeňte, že já jsem stará paní a nikam nespěchám a chudák Vincent pro mně odvádí stejnou práci jako počítadlo, sčot. Potřebuji internet a malí vnoučci si občas pustí nějakou hru s ovečkou a víc neznáme. :DSpokojenost, jen mi pořád nabízí avast doplňky a tím mě silně mate! Ale já ho vyhmátnu a zarazím mu to. Krásné léto a krásné prázdniny
:D Taky jsem si včerejší večer pochvalovala, jaká jsem šikovná. Bolí mě rameno, jak jsem se na něho poklepávala. Kdybych si řekla, mladí by mi určitě rádi poradili a pomohli. Ale jsem ráda nezávislá.
"babkazov", Vy jste moc šikovná, a AVAST jsem měla také, na to naše používání stačí, je zdarma a aktivuje se jednou za rok. A jak píšete, ty doplňky neinstalovat. - pt
Vracím se znovu. Ten AVAST byl fakt nesmírně pomalý. A navíc, znovu po mně chtěl, ať si ho koupím. A pak se po několika upozorněních vypnul. Tak jsem ho vypnutý odinstalovala a použila radu Lenky a nainstalovala si AVG 2013 free. Ale že jsem se zapotila strachem!
Děsím se, že jsem něco zvojtila. Upéct buchty, to mi jde mnohem lepěji :D
Zatím nejlepší antivir, co jsem kdy měl v počítači, je podle mne Comodo Internet S/.... Otravuje jen při spouštění souborů z vyměnitelných médií nebo stažených (to by mělo jít někde vypnout), jinak je v klidu a dělá co má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.