Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat zda je nejaka moznost, aby se cas na plose ukazoval v pravem hornim rohu namisto dolniho rohu? Vim, ze muzu presunout cely panel nahoru, ale na to bych si nezvykla. Potrebuju jen ten cas. Duvod je prosty, na laptopu se mi presne v mistech kde je panel udelal sedy pruh a jsou videt jen obrysy, takze cas je necitelny. Netusim proc se to z niceho nic stalo, tak kdybyste mel nekdo nejaky napad, jak to odstranit sem s nim. Pouzivam XP. Diky moc.
Vyřeš ten šedý pruh. dej sem snímek obrazovky, prohledej PC tímto programem (klikni na "Download Now") a napiš, co to udělalo.
Nebo je tam ten pruh pořád i mimo Windows?
ten pruh je tam porad, i kdyz sleduju film. Udelala jsem PrtSc ale na tom to neni videt, na obrazku to vypada uplne normalne.
Jak máš nastavené Rozlišení, Kvalitu barev a příp. Obnovovací frekvenci?
doplněno 22.07.13 23:40: No nic - jen nápad - přivedlo mne na něj to, že na Prtscn ten pruh není...
s tim to podle me nema nic spolecnyho..vsechno bylo v poradku a najednou behem skype hovoru mi to naskocilo ...od ty doby jsem nekolikrat restartovala pocitac a nic ..zadny rozliseni ani frekvence jsem nemenila ..diky
Zkusila jste Hlavní panel přemístit, jestli se ten "šedý pruh" přemístí též nebo zůstane dole? Jelikož není na PrintScreen, tak bych čekal tu druhou možnost.
Tím pádem by to nemělo souvislost se softwarem, ale hardwarem. Poškozený panel LCD, spojení panelu se základní deskou apod.
panel jsem premistila nahoru a sedy pruh zustal dole. pouzivam notebook, jde to opravit doma (nekoho bych pozadala) nebo je lepsi se do notebooku nevrtat a nekam to odnest nebo se to financne nevyplati opravovat? diky
Zkus připojit jiný monitor. Pokud to bude normálně fungovat, je něco s vestavěným monitorem, v opačném případě je to chyba grafické karty,
tak na jinem monitoru to funguje normalne. Kamarad mi koupi novou mother board a zkusi to vymenit, tak snad to bude fungovat
Pokud to na jiném monitoru funguje normálně, nemá smysl kupovat novou desku, jestli si to vymyslel kamarád, tak ho pošli někam.
V tomto případě je třeba zkontrolovat vodiče vedoucí do monitoru a v případě, že to ani se správně zapojenými nepůjde, koupit funkční monitor (např. z vraku stejného nefunkčního NB).
ha ha ha ...tak ja to blbe pochopila...ted mi ten kamarad vysvetlil, ze objednal novej monitor
ano je spousta nadstaveb, ktere umi nejen hodiny, ale cely panel presunout nahoru... pokud mas xp, pidil bych se po macOSX emulatoru a dostanes se rychle k tomu co chces, uz nevim nazev programu (desktopX? uz fakt nevim je to moc davno)
doplněno 23.07.13 00:17:emulatoru desktopu, nejmin pres rok jsem jej mel, a to i tenkrat v praci, pac jsem byl na to zvykly, ale jmeno si opravdu nevzpomenu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.