Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes se mi při vyhledávání zobrazila na seznam.cz hláška "Ujistěte mě, že nejste robot Omlouváme se za zdržení. V poslední době jsme zachytili z vaší sítě příliš mnoho hledání. Tímto chráníme naše vyhledávání před spam roboty" a chce to napsat ověřovací kod. Já jsem ale na seznamu ani nic často nevyhledával. Je to normální nebo mám v PC nějakou havěť? Předem díky za reakci
sdilena IP, tzn ADSL apod internet provider, kdy DNS server prideluje pri pripojeni pokazde jinou IP v nejakem rozsahu... tzn pred hodkou nebo vcera, byl jiny uzivatel s nynejsi vasi IP adresou... ""losovani" IP adresy pocitace" ... ten, ktery mel vcera pujcenou stejnou adresu, jako dnes vy, provadel po dobu pripojeni nejake nestandardni kroky... pro uplneho laika asi nepochopitelne, ale snad jsem to napsal nejak trochu srozumitelne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.