Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The Sims 2 Pets - jak instalovat

Od: smiley96* odpovědí: 8 změna:
Ahoj mám problém s tim The Sims 2 Pets, nejde mi nainstalovat ten datadisk. Jelikož mám The Sims 2 na normálním DVD a při instalaci to po mě chce CD4 což nemám protože to mám vlastně na jednom DVD .. Prosím poraďte nevím si rady. Pište na e-mail Smiley96@seznam.cz Děkuju moc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Určitě ne originál! Zkus vyprat znovu to dvd, nebo jak je to uložené na cd? Nevidim na strukturu, koukni zda tam nejsou adresáře pro jednotlivá cd atd...
smiley96*
hodnocení

Moc se omlouvám ale nějak jsem to nepochopila, asi budu potřebovat to vysvětlit jako pro totálního blbce, trošku polopatě. *smich* Děkuju předem ;)
Nevidim to dvd to je snad jasný. Jinak jsem se upsal a psal jsem znovu vypalit. Pokud je to dvd a chce to cd4 tak kdo vi co je to za paskvil, nebo je tam to cd 4 nakopírované v nějakém adresáři na dvd... a to se vracíme na začátek že nevidim co je na tom dvd tak se to těžko řeší a jelikož se vsadim že to neni originál té hry tak se přeptej toho od kterého ji máš ;)
smiley96*
hodnocení

tak já nevim jak bych to přiblížila co tam je za soubory ...jedině to vypsat pro lehčí orientaci .. já totiž už nenám kontakt na toho kdo mi to tenkrát dával proto se obracim sem :) tak tedy: AutoRun,CSBin,DirectX,Support,TSBin,TSData,VP6 (toto jsou všechno složky), a dál 00000001.T MP, 00000002.T MP,autorun(pozn.blok),AutoRun(aplikace),AutoRun GUI, common_filelist(pozn.blok),compressed(ZIP) a potom další poznámkový bloky např. cs_filelist + k tomu v zipu cs_compressed + dalších 12 různých jazyků ve stejném tipu (pozn.blok a ZIP), pak další uninstal ikona,aplikace setup, serial(pozn.blok) ... mno snad to takhle pro orientaci stačí já opravdu nevím jak to jinak vyřešit a doufám že se nějaká pomoc pro mě najde *slunce* Děkuju předem za pomoc *palec* P.S. Opravdu nejsem blondýna *smich* ale s tímhle si nevím rady *plac*
Tohle bude chtít asi zásah přímo na místě, protože na dálku je to obtížné řešit. Vezmu kámoše a zastavíme se za tebou, ju? *palec*
smiley96*
hodnocení

Mno tak to je dobrý ještě to zkusim nějak pořešit a kdyžtak se sem ještě obrátim o radu a pomoc ale jinak děkuju ;)
Ne fakt to nepujde. To že někdo crackne Sims nějakym způsobem co nevíme a tady si nemůžem a ani nechce to fyzicky vyzkoušet tak je nemožné ti říci řešení a máš 2 možnosti- zjistit si to od toho od koho máš datadisk nebo tu hru (případně někoho jiného kdo to zkusil/zkusí) a nebo oboje koupit. Tady to nevyřešíme...
smiley96*
hodnocení

Mno tak já to ještě nějak pokusim se vyřešit a vybádat co s tim a uvidim kdyžtak sem ještě obrátim co a jak :) ale jinak děkuju aspoň trošku za pomoc ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]