Ahoj lidi, tak je to zase tady, mám už dávno nainstalovanýho spyware Doctora a do teď všechno bral, nic nepusil. Jenže teď se objevilo něco, co ho převálcovalo. Zhruba specifikuju : na ploše se mi objevilo místo tapety :WARNING! YOUR´RE IN DANGER! YOUR COMPUTER IS INFECTED WITH SPYWARE! . . . . . . atd. Prostě neznáte něco lepšího, pochopitelně co je free, než je Spyware doctor? Díky. St.
Ukonči procesy: syssngbeh.exe sysqyzwud.exe sysutrnez.exe syszweuas.exe A potom tyhle soubory smaž z C:Windows. Dál smaž C:WindowsSystem32idisp.dll a restartuj počítač.
Ahoj, smazáno, restartováno - bezezměny . Nic, prdíme na to, užívejte si velikonoc, já zkusím večer ještě šváry jestli by s tím nehnul... Dám vědět jak to dopadlo.. Ahoj. St.
lukyn1811*
No teď už by mělo stačit jenom změnit tapetu. Ta bude nejspíš nastavená na C:Windowsmywallpaper.bmp.
Ahoj, no asi jo, je to fuč, teď si to jen pamatovat... . Sudáčku, místo velikonoční pomlázky a dobré lahvinky se zabýváš mou blbostí, ale díky ti za to Pa.
Spider, Maverick - omlouvám se , ale jak říká Lukyn1811 - no prostě se na mě musí jak, vlastně proč jak , na blbce.... Jo a Spider - jsem ona ne on, fákt, jen ti to nemůžu dokázat .... Ále pozor! dneska mě začíná kurz PC, tak koncem května ze mě bude taky inteligent... (čemuž teda sama nevěřím...). Pa St.
al bunda*
Mohu potvrdit. "Stanavaf" je krásná ženská s nádherným úsměvem.
1) používej například operu, což je prohlížeč na internet a rozhodně bezpečnější 2) naistaluj si firewall, naříklad zonealarm free 3) antivir nějaký máš? 4)tohle odstraň pomocí aktualizovaného doctora, spybotu nebo adawaru... případně sem hoď opět obrázek z msconfig
Ahoj, Spybota už dávno mám, ale prostě nic nepomáhá. Odškrtáno a žádna změna... nevím. No zrovna teď, kdy příští týden začínám kurz na PC, to abych alespoň něco věděla a pořád Vás tady neobtěžovala a když už, tak abych věci lépe formulovala, tak doufám, že to zvládnu. Pa a zkuste ještě popřemýšlet...
Spider je jako blesk, vše bylo řečeno, ohledně tapety bych juknu do vlastnisti obrazovky- na tapetu, případně zkusil jinou (občas to je prkotina) a taky na kolonku síť www a odškrtat to tam, je možný že tam uvidíš ten aktivní obsah
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.