Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spyware programy zdarma

Od: stanavaf® odpovědí: 24 změna:
Ahoj lidi,
tak je to zase tady, mám už dávno nainstalovanýho spyware Doctora a do teď všechno bral, nic nepusil. Jenže teď se objevilo něco, co ho převálcovalo. Zhruba specifikuju : na ploše se mi objevilo místo tapety :WARNING! YOUR´RE IN DANGER! YOUR COMPUTER IS INFECTED WITH SPYWARE! . . . . . . atd. Prostě neznáte něco lepšího, pochopitelně co je free, než je Spyware doctor? Díky. St.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lukyn1811*
hodnocení

1x
Ukonči procesy:
syssngbeh.exe
sysqyzwud.exe
sysutrnez.exe
syszweuas.exe
A potom tyhle soubory smaž z C:Windows.
Dál smaž C:WindowsSystem32idisp.dll a restartuj počítač.
hodnocení

Ahoj, smazáno, restartováno - bezezměny *nevi*. Nic, prdíme na to, užívejte si velikonoc, já zkusím večer ještě šváry jestli by s tím nehnul... Dám vědět jak to dopadlo.. Ahoj. St.
lukyn1811*
No teď už by mělo stačit jenom změnit tapetu. Ta bude nejspíš nastavená na C:Windowsmywallpaper.bmp.
hodnocení

Ahoj, no asi jo, je to fuč, teď si to jen pamatovat... . Sudáčku, místo velikonoční pomlázky a dobré lahvinky se zabýváš mou blbostí, ale díky ti za to *pusa* Pa.
lukyn1811*
Rádo se stalo *smich*
Stano ty nectes co pisem se Spiderem? Kdyby jsi to udelala tak mas uz hotovo...
To máš jedno, hlavně že to má vyřešený. Ale číst by ty naše rady mohl ;)
lukyn1811*
Halt to chtělo trochu víc polopaticky *smich*.
hodnocení

Spider, Maverick - omlouvám se *hi*, ale jak říká Lukyn1811 - no prostě se na mě musí jak, vlastně proč jak , na blbce...*plac*. Jo a Spider - jsem ona ne on, fákt, jen ti to nemůžu dokázat ...*smich*. Ále pozor! dneska mě začíná kurz PC, tak koncem května ze mě bude taky inteligent...*haha* (čemuž teda sama nevěřím...). Pa St.
al bunda*
Mohu potvrdit. "Stanavaf" je krásná ženská s nádherným úsměvem.
hodnocení

Hm, tu bych chtěla poznat... *hi*
al bunda*
Já taky. *hi*
Jestli se i v reálu tak hezky směje...
hodnocení

hodnocení

0x
1) používej například operu, což je prohlížeč na internet a rozhodně bezpečnější
2) naistaluj si firewall, naříklad zonealarm free
3) antivir nějaký máš?
4)tohle odstraň pomocí aktualizovaného doctora, spybotu nebo adawaru... případně sem hoď opět obrázek z msconfig
hodnocení

Tady jsou nějaké obr. č.1
Spyware programy zdarma
23.03.08 14:58
hodnocení

Obr.2
Spyware programy zdarma #2
hodnocení

Obr.3
Mám Avast,spyw.- doctor,terminátor,spybot,-adw.ad adware se personal.
Spyware programy zdarma #3
Zajímavá je desátá položka na prvním obrázku a první a druhá na druhém.
K odstranění a ke senování můžeš zkusit i Spybot:
download.com/...
hodnocení

Ahoj, Spybota už dávno mám, ale prostě nic nepomáhá. Odškrtáno a žádna změna... nevím. No zrovna teď, kdy příští týden začínám kurz na PC, to abych alespoň něco věděla a pořád Vás tady neobtěžovala a když už, tak abych věci lépe formulovala, tak doufám, že to zvládnu. Pa a zkuste ještě popřemýšlet... *nevi*
Spider je jako blesk, vše bylo řečeno, ohledně tapety bych juknu do vlastnisti obrazovky- na tapetu, případně zkusil jinou (občas to je prkotina) a taky na kolonku síť www a odškrtat to tam, je možný že tam uvidíš ten aktivní obsah

tox232*
hodnocení

0x
hodnocení

*smich* Taky mám... *nevi*

xdok*
hodnocení

0x
ahoj :( mne to taky chitlo a vse co ste zde napsaly nejde vubec nic ( nemate na ten (spyware) neco uplne jineho jak ho dostat z PC potrebuju poradit
al bunda*

Můžeš mít jiného trojana a ty běžící procesy mohou vypadat jinak. Ale podstata je stejná.

1) Udělej "Obnovení systému"do dne, kdy to běželo normálně.

2) Projeď to Avastem (nebo jiným antivirovým programem) ještě před spuštěním windows, kdy trojany a viry ještě nejsou aktivní.

3) Když to nepomůže, stáhni si program Hijackthis z www.viry.cz, udělej log a nechej si poradit od chytrých hlav odtamtud.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]