Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit NTB

Od: bob1* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,nejsem moc přez pc,tak mám dotaz.Mám NTB je tam nastavený Power Point WebApp,přijdou třeba obrázky s hudbou,

hudba tam není a napíše to: nemůžeme přehrát soubor v tomto souboru prezentace,protože je větší než limit souboru nastavený

pro tuto službu.. Jde to nějak nastavit? Je to Presário CQ57. Omlouvám se jestli je to amatérský dotaz a dík.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Stahni si slunecnice.cz/... , když přijde mail s přílohou .pps nebo.ppt klepni na "stáhnout". Naskočí tabulka, jestli chceš otevřít nebo uložit, dej otevřít pomocí - šipkou najdi Power Point Viewer, dole odfajfkuj provádět automaticky s podobnými soubory a potvrď.

doplněno 22.07.13 09:24:

Jde to nastavit i přímo v prohlížeči, pokud napíšeš, jaký používáš.

bob1*
hodnocení

dík za odpověď,když mi to příjde a není tam zvuk tak to uložím např.obrázky-knihovna a tam se objeví Power Point Viewer a

normálně to přehraje.Když to přepošlu bude tam zvuk?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]