Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s windows 7

Od: nikolka098* odpovědí: 5 změna:

Dobry den,mam novy mini notebook asus,a v nem mam windows 7.Mam problem s dolni listou,jen jsem na ni nejak klikla a ona se mi zmenila na starsi verzci pc a ed nevim co s tim,byla jsem i v nastaveni-barevne schema,ale tam jsou jen starsi verze stylu,drive se mi tam ukazovala i ta novejsi verze pro windows 7,ale jak jsem klikla na tu dolni listu,tak mi to zmizelo a mam zmenenou i plochu,a ten styl nemuzu nikde najit. dekuju za odpoved ..

Problem s windows 7

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danner12*
hodnocení

0x

Cc klikni na plochu a dej přispusobit tam máš tapetu atd.

Jed až dolu a tam máš motivy Základní a Výsoký kontrast a tam zmáčkni WINDOWS 7 ZÁKLADNÍ

nikolka098*
hodnocení

To uz jsem zkousela ale mam to tam sede a nemuzu to oznaci,a kdyz najedu do nstaveni-barevna shemata tak tam ten windows 7 nemam a pre tim tam byl.

danner12*
21.07.13 20:43
hodnocení

0x

uda1966*
hodnocení

0x

Ten TuneUp co máte na ploše tak ten byl použit na čistění a optimalizaci?

doplněno 21.07.13 22:25:

Jestli jo tak vrátit system pomocí bodu obnovy a TuneUp odinstalovat a tyhle blbosti neinstalovat.

praivo*
hodnocení

0x
Zvol jiný motiv, např. Windows Aero.
Pokud se změnil jen hlavní panel, ten se ovládá v jeho Vlastnostech (klik pravým tlačítkem - Vlastnosti) na záložce Vzhled a přizpůsobení.
doplněno 22.07.13 00:06: A samozřejmě odinstalovat TuneUp (a nejlépe i Chrome a přejít na Iron nabo Dragon, postup jsem tu několikrát popisoval) programem Revo Uninstaller (odkaz si najdi, píšu z mobilu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]