Nejste přihlášen/a.
Prosím, pomůžete mi?
Měl jsem problém s modrou obrazovkou na PC a dostal jsem tuto 1 z rad:
"Já doporučuji nějaký Linux, např. Kubuntu - vytvořit LiveCD a nabootovat z něj, pak použít jeho správce souborů (Dolphin), ikona se zobrazí po kliknutí na tlačítko "K", umístěné na místě Windowsáckého tl. Start. ...:"
Stáhl jsem si z tohoto odkazu"Kubuntu.iso", můžete mi poradit přesné kroky jak dál, zda to správně vypaluji..někde bude chyba...protože už 2.vypálené DVD mám zničeno, ale počítač načte stejně po delší odmlce Windovs xp z harddisku (v bios mám nastaveno jako 1. mechaniku) .
Mám Nero Burning Rom a Ashampoo Burning Studio 6 FREE-vypalov.programy.
A vypaluješ to v režimu "výpálit obraz disku"? Jestli jsi to vypálil jen jako soubor, pak to samozřejmě jít nemůže. A příště vypaluj na DVD-RW, ať ho, opkud se ti to nepovede, můžeš znovu použít.
doplněno 21.07.13 15:31:Něco děláš špatně. To ISO je plně funkční (zkus ho znovu stáhnout), z tohoto OS teď píšu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.