Nejste přihlášen/a.
win xp sp3, přií začátku instalace to píše ovladač neprošel..atd, dám další další, nakonec to vypíše fail fail, nenainstalováno. 2 různé ovladače jsem zkusil, předchozá verze odinstalovány přes start/přidat/odebrat. jak mám vyčistit předtím registry nebo co udělat aby to šlo? dík
doplněno 20.07.13 20:27:ovladač neprošel testem získání loga windows to píše na začátku instalace a po restartu PC pokaždé vpravo dole Nalezen nový HW, Display, grafika, restartujte. restartioval jsem už xkrát a pořád nejde instnout ovladač.
Máš správný ovladač? - o jakou jde grafiku? Už to fungovalo (a jen jsi reinstaloval Win) a nebo jsi měnil grafiku na staršímPC/instanci?
správné ovladače ano, fungovalo, pak se přestala spuštět po restartu PC vpravo dole ikonka nastavení grafiky (po tom co ji tam omylem zavřu se už nikdy neobjeví, stalos se mi už několikrát, na novějších verzích ovladače nejdou hry plynule) tak jsem reinstl ovladač, klasika, po hodině a půl se to rozeběhlo na 15tý pokus,
už to funguje, grafika NVidia GTS450 (btw prodám za 1799,-
rok záruka, j.bergmann@seznam.cz)
doplněno 22.07.13 12:29:1699, -
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.