Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí HDD Western Digital 500 GB USB 3.0

Od: ivik31* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli to rozjedu asi na 6 let starém PC s USB 2.0? Rozhoduji se mezi verzemi 320 GB a 500 GB. Mám udělaný report PC, tak Vám napíšu jakékoli parametry, jen mi prosím poraďte, ať nekoupím zas zajíce v pytli a pak mi to nepojede. Jedná se o Western Digital Elements Portable SE 500GB. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

3x

USB je zpětně kompatibilní (tzn., že v.3 ze připojit na v.2) a připojení extHD neklade nároky na HW počítače - takže fungovat to bude.

V podstatě je důležité jen to, aby na počítači fungoval USB port. ;)

doplněno 20.07.13 20:32:

Není zač. ;)

ivik31*
hodnocení

Díky moc. Tak jdu do toho.

ben®

Dobrý den, já už jenom doplním, že ten rozdíl mezi druhy USB je v rychlosti přenosu dat. Tak v tomto případě to bude funkční, ale nedosáhnete plné rychlosti přenosu dat, což bych neviděl jako problém.

Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]