Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos souborů z mobilu

Od: carlos11* odpovědí: 8 změna:

Nefunguje mi přenos souborů (fotek) z mobilu do PC. Mobil je Xperia Tipo/Tipo dual s OS Android 4.0.4 a OS PC je Win.XP Profi Program pro přenos je původní PC Companion. PC prostě mobil nevidí, tím ani nejde spustit Průzkumník. Poraďte, co s tím.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

isterion
hodnocení

0x

asi nemá ovládač. Treba pozrieť na firemnú web stránku výrobcu a prostredníctvom zadania presného typu modelu vyhľadať ovládač a nainštalovať do pc.

buss
hodnocení

0x

A mobil se neobjeví jako další disk?

carlos11*
hodnocení

Bohužel neobjeví. Počítač tvrdí, že mobil je připojen a aplikace PC Companion zase , že není připojen žádný telefon. Je to na palici. Průzkumník žádný jiný disk nedetekuje.

hodnocení

0x

Jo, tahle originální aplikace od Sony mě taky neustále zlobila. Začal jsem používat My Phone Explorer a mám klid. Funguje to jak víno.

slunecnice.cz/...

carlos11*
hodnocení

Díky za typ. Stáhl jsem si to a výsledek je stejný. Pořítač prostě ten mobil nevidí.*ee*

A máš stahnutej a spustenej i My Phone Explorer i v telefonu?
Já to spojuju přes WiFi a jak jsem psal výše, jde to jak víno.
carlos11*
hodnocení

Problém je vyřešen. Na jiné diskuzi jsem zjistil, že mám špatně nastaveno v telefonu rozhraní "USB Debugging". Teď již funguje vše, i My Phone Explorer.

bartas*
hodnocení

0x
Ja jsem dal v nastaveni aby se nazapinalo companion. A pak mi to jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]