Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém z flash diskem - nedokončí kopírování

Od: southernman odpovědí: 3 změna:

Zdravim mam problém. POkud chci ve windows 8 nahrát něco na flash disk tak mi to na 2% chcípne a pak mi to po minutě dvou hodí hlášku že soubor není v tom umístění. Nevíte čim to je. Já teda vim že to je tim že prostě windows ale už nevim jak to opravit. Nemůže to dělat i pevný disk?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ta flashka je nová a bez dat? Zkoušel jste jiný port USB? Jak je flashka zformátována?

Nejde kopírovat ani malý soubor? Jde otevřít flashka v Tento počítač a jsou tam správné názvy souborů? Odpovídá velikost flashky té v jejich vlastnostech? Jde z flashky kopírovat na HDD?

Není při kopírování hláška o právech administrátora? Zkuste doplnit dotaz. Zdravím!

uda1966*
hodnocení

0x

Pokud kopírujete větší soubor formátujte flasku na formát NTFC, pokud je tam FAT32 tak větší soubory to neumí.

kangaroo*
hodnocení

0x

Zkus i tu samou složku překopírovat do jiného adresáře, disku. Možná, že data jsou aktivní a je třeba otevřenou aplikaci neprve ukončit/dokončit. Virtual ISO, Deamond Tool,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]