Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si muzu neco ztahnout do tabletu?

Od: qwer odpovědí: 4 změna:
Dobry den,
Dostala jsem k narzkam tablet, ale nevim jak bych ho mohla vyuzit... nejde mi do neho ztahnout hudba nebo treba jenom obrazek z internatu... zkousela jsem stahnout microsoft word z internetu ( coz vypadalo nadejne, ale pak mi to napsalo, ze to nejde otevrit) ... pak je tu app center, z toho kdyz si chci neco ztahnout tak mi to napise, ze si mam zalozit ucet... nekolikrat jsem se o to snazila vyplnila jsem tam ten email a dala heslo, ale pak to stejne neslo potvrdit tak nevim co s tim...
Nevite nekdo jak na to? Hlavne potrebuju word. Zatim jsem ten tablet tak zkoumala a mam pocit jako bych dostala velkej mobil... jenom volatse z toho neda :(
Budu vdecna za kazdou odpoved. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Jasně že to nejde otevřít, tablet jede na nějakém OS (Android, iOS), takže musíš stahovat z oficiálních obchodů (Google Play/App Store). Účet si vytvoř v PC a v tabletu se do něj jen přihlaš.

nickolka*
hodnocení

2x

registraci je lepší udělat přes normální pc nebo notebook.

záleží také od jak=ho výrobce tablet máš a co má tablet podporované, jaké obrázky (s jakou příponou jpeg,tif.gif...atd) a to samé i písničky (mp3, mp4, atd...)

a co se týká office (word,excel) tak pokud nemáš licence tak bych zvolila třeba jen oppen office..jsou zdarma a otevřou i word :)

praivo*

Open(Libre)Office nejsou pro mobilní zařízení.

praivo*
hodnocení

2x

@Office: kingsoftstore.com/... - mám PC verzi a jsem s ní spokojený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]